Solarstone vydává druhý díl úspěšné kompilační řady "Pure Trance"

01.11.2013 11:40 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Solarstone Presents...Pure Trance V2
© facebook interpreta
Britský tranceový DJ a producent Solarstone přichází s druhým dílem své kompilační řady "Pure Trance". Na pomoc si pozval svého italského kolegu Giuseppa Ottavianiho.

Dvojalbum "Solarstone Presents…Pure Trance V2" ve světě vyšlo 28. října, do Čech dorazí v distribuci o týden později. Kompilace navazuje na zhruba rok starou prvotinu, která se setkala s obrovským ohlasem, a navíc i nadmíru slušnými prodeji. Sympatický Brit se opětovně postaral o namíchání prvního disku, kam zařadil nejen mnoho exkluzivních tranceových kousků od svých kolegů, ale hned několik svých žhavých remixů a novinek, včetně aktuálního singlu "Love Theme From Blade Runner".

Druhý disk si vzal do parády italský tranceový mág Giuseppe Ottaviani, který na svoji část zařadil novinky od Andain, John O' Callaghana, Sied van Riela, ale samozřejmě i ze své produkce. Pokud byste desku v našich obchodech náhodou nesehnali, objednat si ji můžete například přímo v shopu vydavatelsví Black Hole Recordings. Pod článkem přikládáme i krátký teaser, abyste věděli, co zmiňovaná kompilace nabízí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY