Podívejte se na "City Of Angels" Thirty Seconds To Mars

31.10.2013 10:32 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

Thirty Seconds To Mars - City Of Angels
© en.wikipedia.org
Thirty Seconds To Mars za sebou mají plodný rok. Jejich čtvrtá řadová deska "Love Lust Faith + Dreams" vyšla v květnu, a i když mezi fanoušky i recenzenty sklízela spíše rozpačité reakce, řada z nich se shodla na jednom - balada "City Of Angels" patří mezi to nejlepší, co trojice muzikantů za svou patnáctiletou kariéru vytvořila.

Čeští fanoušci se o jejích kvalitách mohli přesvědčit i naživo, to když trojice muzikantů v červenci zavítala do Hradce Králové jako jeden z headlinerů festivalu Rock For People a mimo jiné nám tam poskytla i rozhovor, ve kterém svou snahu o vytváření nezapomenutelných zážitků našim čtenářům přiblížila.

Doprovodný snímek ke třetímu singlu svým zpracováním i vysokou vizuální kvalitou navazuje na předchozí počiny "Up In The Air" i "Do Or Die" a znovu potvrzuje, že ať už je kontroverzní všeuměl Jared Leto (aka Bartolomew Cubbins) jakýkoli, jeho videoklipy berou dech.

V jedenáct minut trvající oslavné ódě uvidíte opět řadu zpovídaných, kteří se vám tentokrát svěří se svým vztahem k americkému velkoměstu Los Angeles, kterému je píseň věnována. A že to nejsou žádná ořezávátka. Posuďte sami: Kanye West, Juliette Lewis, Steve Nash, Olivia Wilde, James Franco, Selena Gomez, Alan Cumming, Lindsey Lohan, Shaun White, Lily Collins, Ashley Olsen nebo Corey Feldman. A dojde i na falešného Michaela Jacksona nebo Marilyn Monroe.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY