Metallica zahraje na Antarktidě. Ráda by okusila i Glastonbury

29.10.2013 09:53 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Metallica
© nme.com
Metallica si zvolila netradiční místo pro jeden ze svých následujících koncertů: 8. prosince se totiž představí na argentinské základně Carlini v Antarktidě. Poslechnout si ji budou moci pouze vítězové speciální soutěže z Latinské Ameriky.

"Koncert bude publiku přenášený prostřednictvím sluchátek bez jakéhokoli zesílení - to bude opravdové poprvé i pro nás. Show budeme vysílat i našim přátelům do Latinské Ameriky, kteří se jí nebudou moci zúčastnit osobně a samozřejmě ji i nafilmujeme, abychom se o ni mohli později podělit se všemi," napsala kapela na svůj web.

Ještě minimálně jedno nesplněné přání pak má formace v záloze. Chce si zahrát na legendárním festivalu Glastonbury. "Poštěstilo se nám několikrát zahrát snad na všech festivalech této planety. Glastonbury je jediný, který nám stále uniká. Každým rokem klesá šance na to, že bychom tam zahráli, ale pokud by se tak stalo, byl by to opravdu skvělý večer," řekl bubeník Lars Ulrich.

Zatímco program pro následující ročník festivalu ještě není znám (spekuluje se o jménech David Bowie, Prince či Fleetwood Mac), vstupenky zmizely v rekordním čase. Jestli se divákům představí i americká metalové legenda, je zatím ve hvězdách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY