Ben Cristovao se za hlasy do Slavíka odmění příspěvkem na dobrou věc

28.10.2013 11:28 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Ben Cristovao
© facebook interpreta
Ben Cristovao si letos vysloužil nominaci v anketě Český slavík Mattoni, a to konkrétně v kategorii Videoklip roku, jejímž vyhlašovatelem je domácí mutace hudební stanice MTV. Své fanoušky proto rodák z Plzně vyzývá k hlasování - na tom by ještě nebylo nic tak pozoruhodného, kdyby Ben neslíbil za podporu zpětnou vazbu. Za každý zaslaný hlas se totiž zpěvák rozhodl věnovat jednu korunu na projekt Seznamsebezpečně.cz.

Interpret s angolskými kořeny již nějakou dobu tuto iniciativu coby ambassador zaštiťuje. Projekt se snaží upozornit děti a dospívající, především ve věku od deseti do šestnácti let, na nebezpečí internetových seznamek. Mladiství si totiž mnohokrát neuvědomují nástrahy, které na ně při online seznamování čekají, zejména případnou záměnu identity člověka na druhé straně. Každý hlasující pro Benův klip "Bomby" tak pomůže dobré věci.

V anketě MTV Videoklip roku, jejíž vítěz bude vyhlášen 23. listopadu v rámci předávání Českého slavíka, bylo nominováno pět videoklipů. Kromě snímku "Bomby" o vítěznou trofej usilují videa: Lenny - "All My Love", Skyline - "Staying Alive", Tommy Indian - "Slow Slow Slow", Kryštof feat. Tomáš Klus - "Cesta". Loni tuto kategorii vyhrála Tereza Kerndlová zásluhou klipu "Tepe srdce mý". Informace ohledně hlasování naleznete na webu ankety.

Motivační video Bena Cristovaa, v němž celou podstatu akce vysvětluje, si přehrajte hned pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY