Do prodeje jdou další lístky na pražské koncerty Jaromíra Nohavici

06.10.2013 13:39 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jaromír Nohavica
© nohavica.cz
Fanoušci Jaromíra Nohavici ještě mají šanci, že se na jeden z jeho beznadějně vyprodaných říjnových koncertů v pražské O2 areně přece jen dostanou. Na každý z koncertů bylo nyní do prodeje uvolněno zhruba 700 vstupenek, které dosud byly schovány v tzv. technické blokaci. To jsou místa v hledišti, o kterých se dopředu neví, zda je pořadatel například kvůli výhledu na pódium bude moci prodat, nebo zůstanou kvůli zhoršené viditelnosti neobsazená.

O vstupenky byl po zahájení prodeje obrovský zájem a velice rychle z předprodeje zmizely. "Rychlost, s jakou k tomu došlo, nás upřímně překvapila. Potvrdilo se, jaký je Nohavica fenomén. Čekali jsme sice, že po něm bude v hlavním městě hlad, ale přece jen to byl mimořádný zájem. Bereme to svým způsobem jako odměnu za to, jak dlouho jsme Jaromíra Nohavicu do O2 areny lákali. Nebylo to vůbec jednoduché přesvědčit ho a trvalo to hodně dlouho. Jsme velmi rádi, že se vše podařilo, že u nás odehraje hned dva koncerty a že nyní můžeme dát další vstupenky do prodeje," uvedl za pořádající Bestsport Arena Jaroslav Svoboda.

"Je to radost, co jiného k tomu říct. Vstupenky na oba koncerty zmizely velmi rychle a samotného mě mrzelo, že se na spoustu fanoušků nedostalo. Je milé, když cítíte, že o vás lidé stojí, a zároveň to bylo nepříjemné, že je spousta těch, kteří by přišli, ale už bylo vyprodáno. 700 lidí navíc, to je pěkné číslo. Těším se z toho, že přijde víc lidí a těším se na atmosféru," uvedl Jaromír Nohavica.

Koncerty se konají 23. a 24. října, nově uvolněné vstupenky můžete zakoupit zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY