Supportem britských Editors budou v neděli belgičtí Balthazar

05.10.2013 14:27 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Editors
© facebook interpreta
V neděli 6. října se v pražském Lucerna Music Baru uskuteční dlouho očekávaný koncert britské indie kapely Editors. Ta se v Praze ukáže poprvé od roku 2009, kdy odehrála nezapomenutelný koncert před vyprodaným sálem.

Editors letos vydali nové album "The Weight Of Your Love" a momentálně s ním absolvují náročné evropské turné. Jako support celé tour, včetně nedělního pražského koncertu, vystoupí belgická kapela Balthazar, která si odbyla svoji pražskou premiéru loni v listopadu na strahovské Sedmičce.

Mladá pětičlenná kapela z oblasti Gentu si již vytvořila svůj charakteristický zvuk a v Belgii a Nizozemí se svým melodickým pop-rockem slaví velké úspěchy. Již rok po svém vzniku v roce 2005 vyhráli soutěž mladých talentů, za album "Aplause" získali v Belgii ocenění Nejlepší album roku 2010. Krátce před svým loňským pražským koncertem vydali Balthazar své teprve druhé album s názvem "Rats", hudební kritici jim však již nyní předpovídají nadějnou budoucnost. Možná i proto se stali volbou Editors pro jejich letošní evropské turné.

Zbývající vstupenky na koncert Editors, kterým budou předskakovat právě Balthazar, jsou k zakoupení za 720 Kč v sítích Eventim, Ticketpro, Ticketportal, Ticketstream a na webu www.musicbar.cz, v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. Na místě v den koncertu budou vstupenky stát 850 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY