V porotě Red Bull Leteckého dne zasedne Milan Cais, Matěj Ruppert, Ben Cristovao či Vladimir 518

20.09.2013 17:02 - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

Redbull Letecký den
© facebook interpreta
Pražský vzdušný prostor bude 22. září 2013 plný pozoruhodných a bláznivých leteckých individuí. Na Dvořákově nábřeží se uskuteční tradiční akce s názvem Red Bull Letecký den.

Nad Vltavou se budou prohánět ty nejkreativnější konstrukce, které odborná porota nechala postoupit do dalšího levelu. SuperHéro, Maxipes fík, McKvák a spousta dalších divokých letounů čeká na diváky a především na porotce, kteří finalisty odmění.

Výherce soutěže, kterého vyberou známí hudebníci a představitelé světa sportovního šoubyznysu, čeká odměna 250 tisíc korun. Z řad hudebníků budou výkony hodnotit Milan Cais ze skupiny Tata Bojs, Ben Cristovao, Vladimir 518 z PSH, Yemi A.D. a Matěj Ruppert z Monkey Business. Dále se v porotě představí česká reprezentantka ve snowboardingu Eva Samková, kajakář a slalomista na divoké vodě Vavřinec Hradílek, reprezentantka v akrobatickém létání Radka Máchová, akrobatický a bojový pilot Vzdušných sil AČR Martin Šonka a herečka Tereza Brodská.

Jedním ze soutěžících bude i samotný Darth Vader, kousek za Prahou ve Slaném totiž v tovární hale už několikátý týden vzniká věrná kopie Hvězdy smrti, která se i se speciálním leteckým zařízením chystá přesunout na defilé do Prahy.

Další informace sledujte na stránkách Leteckého dne.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY