Za pivem a dobrou muzikou zajděte o víkendu na Smíchov Open Air

02.09.2013 12:50 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

plakát festivalu
© facebook interpreta
Všichni, kdo mají rádi dobré pivo a příjemnou muziku, by měli zbystřit. Na sobotu 7. září totiž Staropramen připravil festival s názvem Smíchov Open Air. Na hlavním dvoře tohoto pivovaru se uskuteční akce, na které nebudou chybět známé kapely, bohatý doprovodný program a všudypřítomný zlatavý mok.

"Staropramen letos podpořil celou řadu hudebních festivalů. Na konci této sezóny jsme chtěli pozvat všechny lidi, kteří mají rádi Staropramen a hudbu, přímo k nám do pivovaru. V duchu myšlenky naší kampaně 'Jedno nás spojuje' se na hlavní Staropramen stage budou setkávat dvojice interpretů ve speciálních hudebních aranžmá, která byla připravena speciálně k příležitosti této akce," prozrazuje Eva Prajsová, manažerka značky Staropramen.

Xindl X si k tomuto vystoupení přichystal program společně se slovenskou písničkářkou Mirkou Miškechovou, Vypsaná fiXa spojí své síly s formací MLASK!, Skyline se synthipopovými Evelyne a Mandrage doprovodí kapela A Banquet. Vrchol obstarají Transglobal Underground společně s albánskou dechovkou Fanfara Tirana. Na vedlejší stage vystoupí mladé talenty z festivalu Show Case Prague.

Mimo hudby ale bude k dispozici i bohatý doprovodný program pro všechny, kdo by rádi něco věděli buď o pivovaru nebo třeba o Staropramenu samotném. "Otevřeno bude naše návštěvnické centrum, budou probíhat exkurze pivovarem a zájemci se budou moci dokonce zúčastnit Pivovarské školy pod dohledem našeho sládka," dodává k programu v pivovaru Prajsová.

Pivo čepované přímo z pivních tanků bude stát jednotnou cenu dvacet korun českých. Začátek akce je naplánován na sobotní jednu hodinu po poledni, konec by měl být v deset večer. Vstupné v předprodeji činí dvě stě korun a již dnes si zájemci mohou vstupenky zakoupit na webu ticketsforpeople.cz. Na místě návštěvníci zaplatí o padesát korun víc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY