The Vaccines už přemýšlí o třetí řadovce

29.08.2013 15:30 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

The Vaccines
© last.fm
Osm až devět měsíců. Takovou lhůtu si dávají britští rockeři The Vaccines na stvoření dalšího studiového alba. V rozhovoru pro rádiovou stanici Triple J to sdělil frontman londýnské kapely Justin Young. Po letošním EP "Melody Calling" se tak v brzké době dočkáme také další dlouhohrající nahrávky.

Svými dalšími slovy Young ale zpražil především milovníky hity nabitého debutu. Už na dvojce se nám muzikanti představili s méně přímočarým rockem. Nová deska by proměnu měla jenom potvrdit a skupinu zastihnout zase v odlišnější pozici. "Nemyslím, že bychom na trojce měli přijít s dalším tří-akordovým pop punkem," sděluje první informaci o připravované novince hudebník.

"Rozhodně netoužíme chrlit za sebe jedno stejné album za stejným. Při skládání EP jsme se zvukem pokoušeli navázat na druhou řadovku, ale tenhle záměr byl trochu ukvapený. Já mám rád překvapení, ale každý je rád nemá, a "Melody Calling" nám proto přišlo jako dobrý způsob, jak spojit tu propast mezi dvěma LP."

Bylo tedy ípíčko jenom drobnou předehrou před velkou transformací do pop bandu? Nechme se (ne)příjemně překvapit. Recenzi "Melody Calling" vám na našich stránkách přineseme již brzy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY