shop.musicserver.cz
Nové desky pro 34.-35. týden

Nové desky pro 34.-35. týden

Vydáno: 25.08.2013 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

S koncem prázdnin se vedle již tradičních metalových novinek, které tentokrát zastupují například Annihilator, Chimaira, nebo Turisas, se můžete těšit na reedici "Halcyon" Ellie Goulding, dvě superskupiny Tired Pony a blues-rockové The Rides, druhý počin Big Seana a představíme i dva nováčky - Capital Cities a Naughtyho Boye.

Pokud se v pondělí 26. srpna vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Tired Pony - The Ghost Of The Mountain (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock / roots / alternativní country

Tired Pony - The Ghost Of The Mountain
Možná si ještě vzpomenete, že jsme vám takřka přesně před třemi roky představili uskupení Tired Pony, které tvoří Peter Buck z R.E.M., Gary Lightbody ze Snow Patrol, Richard Colburn z Belle And Sebastian a lidi, kteří s těmito kapelami vystupovali nebo nahrávali, jako Richard Colburn, Iain Archer nebo Scott McCaughey. Původně Tired Pony vznikli jako vedlejší countryový projekt, ovšem na debutu "The Place We Ran From" se nakonec přiklonili více k rocku. Nyní se vrací s novinkou "The Ghost Of The Mountain" a na něm podle prvních ohlasů zabrousili do vícero stylů jako třeba do gospelu, do počátků electro rocku nebo překvapivě až k motownskému groove. Nicméně i rock a country jsou na albu stále velmi zřetelné, jak si koneckonců můžete ověřit z krátkého představení na YouTube.com. Dodejme jen, že jako hosté se na desce objevuje ještě americká herečka a zpěvačka Zooye Deschanel, Minnie Driver, Bronagh Gallagher a Kim Topper.


Annihilator - Feast (Parlophone)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: thrash metal

Annihilator - Feast
Kanadští thrasheři Annihilator se po třech letech vrací na scénu s novinkovou deskou. V pořadí čtrnácté album dostalo do vínku titul "Feast" a ve standardní edici čítá devět kousků. Pokud si potrpíte na originalitu a sáhnete hlouběji do kapsy, pořiďte si pak mutaci eco-book, kde najdete navíc bonusové CD s patnáctkou písní s názvem "Re-Kill". Tyto kousky se řadí mezi to nejlepší, co Annihilator dali dohromady. Pro tyto účely je loni znova nahráli, čímž jim dali o něco autentičtější sound. Ukázku z alba "Feast" najdete v podobě EPK na YouTube.com .


Naughty Boy - Hotel Cabana (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / orchestrální pop / bollywood music

Naughty Boy - Hotel Cabana
Ač by se mohlo zdát, že za jménem Naughty Boy se bude skrývat další americký rapper, pravda je jiná. Pod touto přezdívkou totiž vystupuje britský zpěvák, skladatel a hudebník pákistánského původu Shahid Khan. Už od počátku je jeho kariéra spojená s Emeli Sandé, se kterou se poprvé setkal na společné práci pro formaci Chipmunk. Pokračoval s ní i dále na albech Professora Greena, Devlin nebo Tinieho Tempaha a nakonec ji pomohl složit drtivou část jejího alba "Our Version Of Event". Nyní se hlásí i sólově a svůj debut "Hotel Cabana" uvedl jak jinak, než singlem "Wonder" se Sandé. Tu nakonec na desce o osmnácti položkách uslyšíte celkem sedmkrát, ovšem doplnili ji i další interpreti jako Sam Smith, Wretch 32, Ed Sheeran, Bastille, Wiz Khalifa, Ella Eyre, George The Poet, Gabrielle a spolupráci mu oplatili i Professor Green a Tinie Tempah. Jak zní všech osmnáct skladeb a zda jsou správně spojovány s Bollywoodem, zjistíte při poslechu ukázek na webu Naughty Boye.


Fergie Frederiksen - Any Given Moment (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock / AOR

Fergie Frederiksen - Any Given Moment
Pokud se řadíte mezi příznivce rockových Toto, nenechte si ujít sólovku zpěváka této formace Fergieho Frederiksena. Nástupce dva roky starého díla "Happiness In The Road" vznikal ve více než pozitivní atmosféře, kterou způsobily právě kladné ohlasy na předchozí dílo. Zpěvák tedy čerstvě nabité pozice využil a sebevědomě se pustil do dalšího díla. Plody jeho práce představuje jedenáct nových písní. K jedné z nich "Last Battle Of My War" vznikl i videoklip, na který se můžete podívat na YouTube.com kanálu vydavatelství Frontiers Records.


Big Sean - Hall Of Fame (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: hip hop / rap

Big Sean - Hall Of Fame
Amerického rappera Big Seana obvykle registrujeme jako hosta na deskách jeho kolegů, nicméně už před dvěma roky se debutem "Finally Famous" také osamostatnil. Nyní na svoji prvotinu navazuje albem "Hall Of Fame". To začal nahrávat už před rokem a vyjít původně mělo ještě loni, nicméně vše se pozdrželo, a tak vychází až nyní. Stejně jako v případě předchůdce i tentokrát si k nahrávání přizval spoustu hostů: za mikrofon například Nase, Kida Cudiho, Nicki Minaj, Juicy J, Miguela, Young Jeezy či Lil Waynea a jako producenty lidi jako No ID, Da Internz, Hit-Boy nebo Key Wane s tím, že na vše dohlížel ještě Kanye West. Celkem takto připravil patnáct skladeb, z nichž část má už své videa, která najdete na Big Seanově YouTube.com.


Chimaira - Crown Of Phantoms (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: metal / heavy metal

Chimaira - Crown Of Phantoms
Americká metalová formace Chimaira funguje na hudební scéně již patnáctým rokem a ke svým posluchačům posílá sedmou studiovou desku. A z pohledu historie kapely velmi důležitou. Jedná se totiž o jejich první album, na kterém si společně zahráli noví členové Austin D'Amond, Jeremy Creamer, Sean Zatorsky, Emil Werstler a Matt Szlachta. Ti všichni totiž přibyli do řad Chimairy v průběhu roku 2011 a 2012. Není proto divu, že je nová deska změnami velmi poznamenaná: "Je z ní cítit rozrušení i vzrušení. Když dáte tyto dva pocity dohromady, vznikne něco zcela nového a nečekaného, jako 'Crown Of Phantoms'. Pro kapelu je to ve své podstatě výjimečné období. Jsme úplně jinde, než jsme byli třeba dva roky zpátky," prozradil zpěvák Mark Hunter, jenž zůstal současně také posledním původním členem kapely. Zda-li má pravdu, musíte posoudit sami. Navštivte proto YouTube.com kanál kapely a poslechněte si několik ukázek.


Capital Cities - In A Tidal Wave Of Mystery (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: indie pop / house / synthpop

Capital Cities - In A Tidal Wave Of Mystery
Za indie popovým projektem Capital Cities stojí dva Američané - Ryan Merchant a Sebu Simonian. Existují již od roku 2009, ovšem první počin - eponymní EP - přišel až o dva roky později. Byla na něm i písnička "Safe And Sound", kterou si letos pro svoji reklamu vybral německý Vodafone. Z písničky se během krátké doby stal hit, který vyšplhal na nejvyšší příčku německé prodejní hitparády a odtud se pak rozletěl do všech končin světa. Není tedy divu, že se tato písnička objevila i na debutu dua "In A Tidal Wave Of Mystery", které vyšlo již na začátku června, a k nám se dostává s mírným zpožděním. Vedle "Safe And Sound" se na CD vměstnalo ještě jedenáct dalších písniček, které jsou plně v režii Capital Cities, s výjimkou "Farrah Fawcett Hair", kde se blýsknul André3000 z OutKast. Kritici zvuk alba přirovnávají k MGMT a zda se nemýlí, můžete zkoumat na soundcloud.com dua.


Little River Band - Cuts Like A Diamond (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: AOR / soft rock

Little River Band - Cuts Like A Diamond
Austrálie zásobuje hudební scénu další neotřelou kapelou! Je jí Little River Band, která funguje už od roku 1975. "Přípravy nyní zabrali o něci více času, než tomu obyčejně bývá, ale výsledek stojí za to," slibuje zpěvák a baskytarista Wayne Nelson. Z rádií již můžete znát pilotní singl "The Lost And The Lonely". Pokud jste na něj ještě neměli to štěstí, navštivte YouTube.com Little River Band, kde najdete ukázky všech nových kousků.


Ellie Goulding - Halcyon Days (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / electro pop

Ellie Goulding - Halcyon Days
Fanoušci Ellie Goulding si ještě stále vychutnávají ani ne rok starý počin "Halcyon" a, aby na ni nezapomněli, připomíná se tato britská zpěvačka jeho rozšířenou reedicí nesoucí název "Halcyon Days". Ta vychází rovnou ve dvou verzích. Standardní přinese k původnímu albu dalších osm skladeb, mezi nimiž najdete i píseň "Burn", kterou produkoval Greg Kurstin, spolupráce s Calvinem Harrisem "I Need Your Love", nebo i s DJ Freshem "Flashlight", či "Stay Awake", kde si zahostoval Madeon. Druhá verze s přídomkem Deluxe bude navíc bohatší ještě o další dva songy. Pokud by vás zajímalo, co vás na "Halcyon Days" čeká, řešení je jednoduché - pusťte si sampler alba na YouTube.com


ReVamp - Wild Card (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: symfonický metal

ReVamp - Wild Card
Pokud fandíte symfonickému metalu, jméno Floor Jansen vám bude jistě dobře známé. Tato charismatická zpěvačka, která byla dříve tváří a hlasem After Forever a nyní brázdí koncertní vody v čele Nightwish, má také svou vlastní formaci ReVamp. A právě se svou kapelou uvádí na trh novinku "Wild Card". Svou nejagresivnější desku, jakou kdy tato Holanďanka natočila! "Nemáte ani tušení, čeho se díky této desce dočkáte, co vám přinese a jak se vám to bude líbit. Písně jsou nepředvídatelné a zcela odzbrojující. Jednoduše ReVamp!," dodává k charakteristice nového materiálu frontmanka. Více vám napoví preview alba na YouTube.com.


Tip týdne

The Rides - Can't Get Enough (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: blues rock / blues

The Rides - Can't Get Enough
Dnes jsem již jednu superskupinu připomněli a nyní vám představíme další, zbrusu novou, ačkoli v případě The Rides to platí především na bluesové scéně. Sešli se v ní totiž Stephen Stills, Kenny Wayne Shepherd a Barry Golberg, jejichž jména opravdu netřeba dále upřesňovat. Výsledkem jejich spolupráce je pochopitelně především debutové album, které nazvali "Can't Get Enough", a na něj vyskládali celkem deset skladeb, z nichž některé už jsou dávno hity, jako v případě "Rockin’ In The Free World" Neila Younga nebo "Search And Destroy" Stooges. K nim pak přidali ještě čtyři původní skladby. Trojici ve studiu doplnili ještě bubeník Chris Layton a baskytarista Kevin McCormick a navíc i producent Jerry Harrison, člen slavných Talking Heads, zatímco za mikrofonem se vystřídali Stills s Shepherdem. Pod sukně tohoto alba můžete nahlédnout prostřednictvím EPK na YouTube.com


Různí - The Mortal Instruments: Město z kostí (soundtrack) (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: filmová hudba /

Mortal Instruments: City Of Bones
V půlce září vstoupí do českých kin adaptace románu pro náctileté "The Mortal Instruments: Město z kostí" pojednávající o hrdince, která jednoho dne zjistí, že patří k Lovcům stínů bojujících s démony v nejrůznějších podobách. Film ovšem předběhne písničkový, stejnojmenný soundtrack, na kterém se sešli interpreti jako Zedd, AFI, Demi Lovato, Jessie J, Pacific Air, Bassnectar, nebo Colbie Caillat. Ukázky všech písniček si můžete poslechnout v internetovém obchodě Amazon.com.


Wolfgang Sawallisch In Prague (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: vážná hudba

Wolfgang Sawallisch In Prague
Letos v únoru v úctyhodných nedožitých devadesáti letech zemřel slavný dirigent Wolfgang Sawallisch, který ve třiceti debutoval u Berlínských filharmoniků, deset let vedl Orchestre de la Suisse Romande a poté dvě desetiletí mnichovskou operu. V době mnichovského angažmá Sawallisch patřil k častým a nejoblíbenějším hostům České filharmonie. Právě vydávaný komplet 5CD "Wolfgang Sawallisch In Prague" představuje reprezentativní výběr živých snímků vzešlých z této spolupráce. Na Sawallischových pražských programech se opakovaně objevovali Mozart či Beethoven, ale také stěžejní díla české hudby (Smetana, Janáček, Martinů, Kalabis, či Eben, nehledě na nepřekonané nahrávky Dvořákova "Requiem" a "Stabat mater"). Vzácné živé snímky z Českého rozhlasu vycházejí u Supraphonu vůbec poprvé a vy si krátké úryvky můžete poslechnout v internetovém obchodě supraphonline.cz.


Turisas - Turisas2013 (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk metal

Turisas - Turisas2013
Metalové publikum tento týden potěší také zástupce severské scény: Turisas. Finští bojovníci vydávají novinkové CD "Turisas 2013", jež opět produkoval zpěvák a lídr kapely Mathias Nygård. S nahráváním pomohl také kytarista Jussi Wickström. A jak se pánům dařilo? "Oproti 'Stand Up And Fight', jež bylo docela uhlazené a masivní album, je novinka skutečně syrová. Ale samozřejmě jsou to pořád Turisas," uvedl frontman. K jeho slovům přikládáme ještě ukázku v podobě songu "Into The Free" ze stránek YouTube.com.


Dále vychází:

Antonín Dvořák - Komorní dílo (Klavírní tria, Komorní skladby) (mp3/flac) (Supraphon)
Arc Angel - Harlequins Of Light (Mystic Production)
Bach/Handel/Beethovan - Sacred Works (Parlophone)
Blackfield - Iv (Limited Edition) (Mystic Production)
Bobby Womack - The Poet I & II (Universal)
Bombus - The Poet And The Parrot (Universal)
Crippled Black Phoenix - Poznan Live (Mystic Production)
David Grant - Collection (H'art)
Death Mechanism - Twenty-First Century (Mystic Production)
Death SS - Resurrection (Mystic Production)
Devildriver - Winter Kills (Mystic Production)
Devildriver - Winter Kills (Limited Edition) (Mystic Production)
End Of Green - Painstream (Mystic Production)
Everly Brothers - Don & Phil - Essential Guide (H'art)
Find Me - Wings Of Love (Mystic Production)
Fleshgod Apocalypse - Labyrinth (Mystic Production)
Horseback - Plague Of Knowing (Mystic Production)
Iwrestledabearonce - Late For Nothing (Universal)
Mozart - Exsultate, Jubilate, Concert Ar (Parlophone)
Mozart - Piano Concertos Nr.22 Kv 482 (Parlophone)
One Direction - Best Song Ever (singl) (Sony Music)
Primitive Man - Scorn (Mystic Production)
Robert Randolph - Lickety Split (Universal)
Různí - Bravo Hits 2013/2 (Universal)
Různí - Taneční liga 152 (Universal)
Různí - The Muppet Movie (soundtrack) (Universal)
Samael - Passage (Universal)
Schubert - Songs Of Departure And Voyage (Parlophone)
Schumann - Cello-Concerto, Piano Concert (Parlophone)
Soil - Whole (Mystic Production)
Soler - 13 Sonatas (Parlophone)
Sting - Song From The Labyrinth/DVD(Universal)
Twins Crew - Northern Crusade (Mystic Production)
Unshine - Dark Half Rising (Mystic Production)
Watain - The Wild Hunt (Universal)
Watain - The Wild Hunt/Limited (Universal)

Vychází na vinylu:
Annihilator - Feast (Parlophone)
Turisas - Turisas2013 (Universal)
Watain - The Wild Hunt (Universal)

Reedice:
Air - Le Voyage Dans La Lune/Love 2/Ltd (Parlophone)
Air - Moon Safari/Virgin Suicides/Ltd (Parlophone)
Alain Souchon - A Cause D'E/Ecutez D/Ltd (Parlophone)
Alain Souchon - La Viethe/Ras Des Pa/Ltd (Parlophone)
Antonín Dvořák - Komorní dílo (Klavírní tria, Komorní skladby) (Supraphon)
Babyshambles - Shotter's Nation+Live/Ltd (Parlophone)
Benjamin Biolay - Rose Kennedy/Negat/Ltd (Parlophone)
Benjamin Biolay - Trash Yeye+A L'Or/Ltd (Parlophone)
Bill Evans Trio - How My Heart Sings! (Universal)
C.Adderley /Milt Jackson - Things Are Getting Better (Universal)
Chet Baker - Plays The Best Of Lerner & (Universal)
Christina Pluhar - Teatro D'Amo&Via/Ltd (Parlophone)
Erik Truffaz - El Tiempo/In Between/Ltd (Parlophone)
Eugen Suchoň / Bedřich Smetana / Bohuslav Foerster - Sbory / APSM / Veselka (Supraphon)
Francoise Hardy - La Pluie/Tant De /Ltd (Parlophone)
Francoise Hardy - L'Amour/Parenthese/Ltd (Parlophone)
Francoise Hardy - Parentheses/Cla/Ltd (Parlophone)
Gilbert Becaud - 1953-1954/1964-1966/Ltd (Parlophone)
Ildjarn - Ildjarn (Mystic Production)
Ildjarn - Strength And Anger (Mystic Production)
John Coltrane - Afro Blue Impressions (Universal)
K. Duba - Dostavník (Supraphon)
LCD Soundsystem - London/Sound Of/Ltd (Parlophone)
LCD Soundsystem - This Is/LCD Soundsystem/Ltd (Parlophone)
Leoš Janáček - Smíšené sbory (Supraphon)
Martha Argerich - Chopin Enreg.1965/Ltd (Parlophone)
Natalie Dessay - Airs D Operas Franc/Ltd (Parlophone)
Náš domov - Cyklus kantát pro sóla, dětský a smíšený sbor, symfonický orchestr a rockovou skupinu (Supraphon)
Pod nebem Francie (Věra Galatíková, Pavel Soukup) (Supraphon)
Saint Vitus - C.O.D. (Mystic Production)
Saint Vitus - Die Healing (Mystic Production)
Sarah Vaughan - Sophisticated Lady (Universal)
Sigur Ros - Valtari/Med Sudi Eyrum/Ltd (Parlophone)
Stacey Kent - Breakfast/The Lyric/Ltd (Parlophone)
Stacey Kent - Raconte-Moi/Dreamer/Ltd (Parlophone)
Thelonious Monk/Mulligan G - Mulligan Meets Monk (Universal)
Wes Montgomery - So Much Guitar! (Universal)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Slash, Myles Kennedy & The Conspirators, Winning Group Arena, Brno, 18.4.2024
Naživo: Slash v Brně: Bez Guns N' Roses, zato s vlastní tvorbou Legendární kytarista Slash se po pěti letech vrátil do Česka a v Brně předvedl strhující show plnou hardrockové energie. I když se fanoušci nedočkali hitů Guns N' Roses, Slash je potěšil syrovostí a vlastním materiálem. Přestože... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 17:47 v sekci Naživo
Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince The Prodigy Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Adele AC/DC Queen Sia U2 Themroc Taylor Swift Rush Bono Mirai Beyoncé Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu