Chris Brown byl hospitalizován v nemocnici

10.08.2013 12:19 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Chris Brown
© reuters.com
Chris Brown musel být kvůli náhlým zdravotním potížím převezen do nemocnice. Americký zpěvák zkolaboval v pátek 9. srpna v jednu hodinu ráno místního času ve svém studiu v Los Angeles.

Podle neoficiálních zpráv stojí za zdravotními problémy mladého interpreta epileptický záchvat. Při okamžitém zásahu lékařů se údajně Chris nejprve převozu do nemocnice bránil, jeho stav však byl natolik vážný, že nakonec musel hospitalizaci podstoupit. Média spekulují, že na incidentu se podepsal i zpěvákův velmi špatný psychický stav, který vyplynul z obrovské mediální masáže týkající se jeho soukromého života.

Umělec, který ve svých skladbách míchá prvky R&B, popu a hiphopu, před nedávnem na Twitteru uvedl, že po dokončení nové desky "X" nejspíš definitivně skončí s hudbou. "Neboj se mainstreamová Ameriko, album 'X' bude zřejmě mé poslední. Být slavným je skvělé, když je to kvůli vaší hudbě a talentu," uvedl Brown, nechvalně proslulý incidentem z předávání cen Grammy v roce 2009, kdy surově zbil svou tehdejší partnerku Rihannu. Jeho šesté studiové album v USA vychází již 20. srpna.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY