Ritchie Blackmore se prý zlepšil. Alespoň to tvrdí jeho žena

17.08.2013 16:52 - Roman Výmola | foto: facebook interpreta

Ritchie Blackmore
© facebook interpreta
Anglický kytarista, zakladatel skupin Deep Purple, Rainbow či Blackmore's Night, Ritchie Blackmore se prý zlepšil a už píše mnohem lepší písně, než dříve. Není totiž už pod tlakem negativních energií a jeho skladby jsou mnohem pozitivnější. Tvrdí to o něm jeho žena a spoluhráčka Blackmore's Night Candice Night.

Candice novinářům řekla, že dříve měl Ritchie neuvěřitelnou inspiraci, ale ta vycházela z temné strany. Teď se prý ale změnil, na pódiu se usmívá a je plný pozitivní energie a texty vycházejí právě z ní. Ostatně, co je na tom pravdy, se můžete přesvědčit na živém albu a DVD "A Knight In York".

Skupina Blackmore's Night vznikla v roce 1997. Ritchie a Candice spojili své síly a zájem o stejný styl hudby a začali společně hrát pro škatulkáře těžko uchopitelnou směs folku, rocku, irské lidové a barokní hudby. Jejich romantický vztah v roce 2008 vyvrcholil svatbou. I když šlo o jeho čtvrtý sňatek, zatím jim to spolu vychází, oba jsou spokojeně spolu a nevypadá to, že by snad v nejbližší době chystali rozvod.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY