iHeart festival láká na Justina Timberlakea, Katy Perry nebo Muse

17.07.2013 12:37 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Justin Timberlake
© festival.iheart.com
Organizátoři jedné z největších živých koncertních akcí na světě, festivalu iHeartRadio Music, odtajnili seznam vystupujících pro letošní ročník. Ten se uskuteční ve dnech 20. a 21. září 2013 v MGM Grand Garden Aréně v Las Vegas. Vstupenky budou uvolněny do prodeje v sobotu 20. července.

Jména devatenácti účinkujících interpretů představil moderátor Ryan Seacrest v upoutávkovém videu (ke zhlédnutí pod článkem). Mezi vystupujícími nechybí řada hvězdných jmen, jakými jsou Justin Timberlake, Katy Perry, Elton John či Bruno Mars. K vidění bude i společné vystoupení skupiny Queen s Adamem Lambertem. Kompletní přehled všech umělců, kteří přislíbili svou účast, naleznete níže. Kromě zveřejněných jmen se na akci má představit ještě jeden speciální host, o kterém pořadatelé tvrdí, že svým vystoupením přepíše dějiny. Podrobnosti však zatím zůstávají utajeny.

Festival internetového rádia iHeartMusic se pořádá od roku 2011, letos se tedy uskuteční jeho třetí ročník. Tradičním hvězdným obsazením strhává akce pozornost médií i fanoušků. První ročník v roce 2011 proběhl za účasti Lady Gaga, Alicie Keys, Coldplay nebo Black Eyed Peas. Loni měli hudební nadšenci možnost vidět Pink, Rihannu, Taylor Swift či kapelu Green Day.

Přehled vystupujících na iHeartRadio Music Festivalu 2013:
Justin Timberlake, Katy Perry, J. Cole, Elton John, Muse, Tiesto, Chris Brown, Keith Urban, fun., Miguel, Bruno Mars, Phoenix, Zedd, Maroon 5, Tim McGraw, Ke$ha, 30 Seconds To Mars, Benny Benassi, Queen + Adam Lambert



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY