Zemřel Cory Monteith, zpěvák a představitel Finna Hudsona ze seriálu "Glee"

14.07.2013 09:24 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Cory Monteith
© people.com
Smutné zprávy se nesou přímo z Hollywoodu. V sobotu 13. července zemřel v jednatřiceti letech herec a zpěvák Cory Monteith. Byl nalezen mrtev ve svém pokoji v hotelu Pacific Rim v kanadském Vancouveru, policie vyloučila cizí zavinění.

První neověřené zprávy píší o tom, že se mladý herec předávkoval drogami. Sám v minulosti otevřeně přiznal, že začal s užíváním drog ve třinácti a v devatenácti podstoupil první léčení. Poslední léčbu ze závislosti podstoupil letos v dubnu, kdy zcela neočekávaně dobrovolně nastoupil na léčení.

Připomeňme, že Monteith se proslavil zejména hlavní rolí v hudebním seriálu Glee, kde ztvárnil postavu Finna Hudsona, hráče amerického fotbalu, který se připojil ke školnímu sboru, a tam se také zamiloval do hlavní ženské protagonistky Rachel Berry. Představitelka Rachel Berry Lea Michelle byla i Monteithovou životní partnerkou. O tom, zda a v jaké podobě bude seriál pokračovat, nejsou zatím žádné zprávy. Producentský tým zanechal pouze zprávu, že je úmrtím hlavního hrdiny zdrcen.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY