SuperStar Sabina Křováková poskládala kapelu a tvoří vlastní písně

05.07.2013 09:31 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Sabina Křováková
© superstar2013.nova.cz
Uplynul teprve měsíc od triumfu Sabiny Křovákové v zatím posledním ročníku SuperStar a vítězka již pilně pracuje na tom, aby na její slávu nespadl prach věčného zapomnění. Po své první (povinné) desce, která vyšla již pár dní po soutěži a obsahuje výhradně samé coververze, se punk-rocková interpretka vrhla na skládání vlastních písní. Ty v současnosti začíná připravovat spolu se svou novou kapelou.

Složení muzikantské sestavy, která bude jedenadvacetiletou rodačku ze severočeského Děčína doprovázet na koncertech, bylo vybráno prostřednictvím konkurzu. Ten proběhl 20.června v Bontonlandu na Václavském náměstí, a v porotě kromě samotné Křovákové zasedli třeba producent Lešek Wronka, bubeník Lukáš Pavlík nebo manažerka Michaela Kocourová.

Po náročném programu si ještě Sabina stihla zaletět odpočinout na dovolenou na Ibizu a v těchto dnech se již s novou kapelou pomalu sehrává a tvoří vlastní autorské skladby. Pro další kariéru se rozhodla vstoupit pod křídla výše zmiňovaného Leška Wronky, který stojí za úspěchem Ewy Farné. V současnosti je manažerem také Gabriely Gunčíkové.

Sabina Křováková se vítězkou šesté řady SuperStar vysílané v České republice stala ve velkém GrandFinále 2. června 2013. V něm porazila idola dívčích srdcí Štefana Pčelára ze Slovenska. Její první deska nazvaná prostě a jednoduše "Sabina" se v prvním týdnu prodeje umístila na pátém místě oficiální české prodejní hitparády. Na albu najdou fanoušci Sabiny, přezdívané "Jopli", třeba hity "Ironic" Alanis Morissette, "One Of Us" Joan Osborne nebo "Cry Baby" Janis Joplin. I sama interpretka ale dobře ví, že o jejím osudu na české hudební scéně rozhodne až její vlastní deska.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY