Maďarský Volt Fesztivál se už blíží

29.06.2013 16:08 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

Volt Fesztivál 2013 flyer
© blog.solid.hu
Česká festivalová nabídka pro letošní rok rozhodně není nezajímavá, nicméně pokud vám i přesto nestačí, jistě se už začínáte poohlížet po tom, co se děje za našimi hranicemi. Jedním z tipů, kam se určitě vyplatí vyrazit, může být i maďarský Volt Fesztivál. Ten si ve střední Evropě pomalu, ale jistě získává nové příznivce a jeho renomé nadále roste. Není divu. Ačkoliv se letos koná už po jedenadvacáté, teprve v posledních letech se o něj zvedl zájem i v sousedních zemích. Událost konající se od 3. do 6. července ve městě Sopron totiž nabízí celou řadu zajímavých a mezinárodně uznávaných interpretů.

Mezi jména, která se na něm už za pár dní představí, patří například Thirty Seconds To Mars, Queens Of The Stone Age, Hurts, Billy Talent, Papa Roach, Parkway Drive, Bullet For My Valentine, Example, Jamie Woon, Bonobo, Martin Solveig, Fritz Kalkbrenner, Dub FX, DJ Fresh, Knife Party, Parov Stelar Band, Turboweekend, Skream nebo izraelský čaroděj s dubstepem Borgore.

Kompletní seznam naleznete na webových stránkách festivalu. Pro nerozhodné ještě dodejme, že celá akce je naší vlasti blíže, než by se na první pohled mohlo zdát. Sopron totiž leží jen 60 kilometrů od Vídně, respektive 80 kilometrů od Bratislavy. A tam to přece znáte nebo ne?

Vstupenky za přibližně 2 700 Kč zakoupíte například zde. A pokud vás zajímá atmosféra, jaká na místě panovala vloni, nezapomeňte se podívat na přiložené video.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY