Novinka White Lies "Big TV" vyjde v srpnu. A v listopadu zahrají v Česku

04.06.2013 16:54 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

White Lies - Big TV
© facebook interpreta
Po kratší pauze se s novou studiovou nahrávkou opět hlásí britští rockeři White Lies. Od tohoto týdne známe všechny detaily kolem jejího vydání. Víme tak třeba, že následovník "Ritual" ponese název "Big TV" a na pultech obchodů se objeví už 12. srpna.

Jako první singl vyjde 5. srpna "There Goes Our Love Again". Kromě něj vás v tracklistu "Big TV" očekávají následující položky: Big TV, There Goes Our Love Again, Space I, First Time Caller, Mother Tongue, Getting Even, Change, Be Your Man, Space II, Tricky To Love, Heaven Wait, Goldmine.

O budoucím zvuku třetí řadovky poprvé na konci letošního ledna promluvil basák Charles Cave. Jak moc byla jeho slova o "větší melodičnosti" a "nefalšované radosti v některých skladbách" pravdivá, se nyní můžete přesvědčit sami. Pod článkem si pusťte první vypuštěný song "Getting Even". A pokud vás zaujme, tak si ho rovnou na témže widgetu zdarma stáhněte.

Pro domácí fandy má také výbornou zprávu pořadatelská agentura D Smack U - kapela se totiž 17. listopadu předvede živě v pražském Lucerna Music Baru. Vstupenky budou v předprodeji od 5. června na stránkách kapely, od 7. června pak v sítích Eventim, Ticketpro, Ticketportal a Tickestream za 490 Kč + poplatky, v pokladně a na webových stránkách LMB bez poplatku. Na místě v den koncertu za 590 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY