Edward Sharpe And The Magnetic Zeros po roce vydají další desku

03.06.2013 10:40 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Edward Sharpe And The Magnetic Zeros - Edward Sharpe And The Magnetic Zeros
© facebook interpreta
Všichni fanoušci, které mrzelo, že loňské album americké indiefolkové kapely Edward Sharpe And The Magnetic Zeros "Here" nabídlo pouze devět skladeb, se mohou začít radovat: muzikanti jim letos přidají nášup v podobě své třetí studiovky. Eponymní nahrávka vyjde koncem července, už teď ji ohlašuje nová píseň.

Pilotní vlaštovka se jmenuje "Better Days", poslechnout si ji můžete níže a na desce ji doplní dalších jedenáct kousků. "Jsou to ty nejsyrovější, nejsvobodnější a nejhlučnější songy, co jsme kdy udělali," prohlásil k nim frontman skupiny Alex Ebert. Zda bude kolekce úspěšná alespoň tak, jak zmíněný loňský počin, který si krom chvalitebných hitparádových umístění zasloužil třeba i sedmé místo mezi padesátkou nejlepších desek roku 2012 podle magazínu Rolling Stone, se ukáže až po 22. červenci, kdy má novinka vyjít.

Kompletní tracklist alba "Edward Sharpe And The Magnetic Zeros" je následující: Better Days, Let's Get High, Two, Please!, Life Is Hard, If I Were Free, In The Lion, Country Calling, They Were Wrong, In The Summer, Remember To Remember, This Life. A pokud v případě téhle bandy nevíte, která bije, dejte si jejich nejvirálnější cover dole. Znáte, ne?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY