Avril Lavigne si oholila hlavu kvůli Mansonovi a pospíchá do manželského chomoutu

29.05.2013 19:52 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Avril Lavigne
© facebook.com/AvrilLavigne
Avril Lavigne na své nové desce zpívá duet s Marilynem Mansonem. Ten nese název "Bad Girl" a patří k sortě tvrdších písní. Avril také oznámila, že to byl on, kdo jí pomohl s činem oholit si půlku hlavy.

V rozhovoru pro MTV Lavigne přiznala, že s Mansonem a jeho kapelou trávila čas během svého pobytu ve Francii v loňském roce. "Už nějakou dobu jsem přemýšlela, že si oholím polovinu hlavy. Bylo to během mého pobytu ve Francii. Když jsem tam žila, potloukali jsme se zákulisím, dali si s jeho kapelou pár drinků a já se nadchla: 'Pojďme oholit mou hlavu, jsem připravena, pojďme na to!"

Spolupracovat s tímto šílencem není nic jednoduchého, což poznala i kanadská zpěvačka. "Bylo to na poslední chvíli. Seděla jsem tak na prkně, přemýšlela nad Mansonem a říkala si, že by byl perfektní zrovna pro tuto píseň. Tak jsem mu napsala a on odpověděl: 'Dobře, stavím se a poslechnu si to. Tak přišel ve čtyři ráno. Ano, byla to jedna z těch nocí."

Nové album by mělo vyjít v září a Lavigne z něj zatím představila píseň "Here's To Never Growing Up", kterou napsala s Chadem Kroegerem. Právě svého snoubence považuje Lavigne za nesmírně romantického a charismatického. Jak vysvětlila v pořadu Access Hollywood Live, lídr formace Nickelback je podle ní i milý a příjemný. "Pro mě je to o hlubším spojení dvou lidí. Buďte romantičtí! Věřte, nebo ne, předtím, než jsme spolu začali chodit, jsem říkala: 'Chci vztah s někým, kdo je o deset let starší jak já.' A on je přesně o deset let starší, a to je skvělé. Je zralý a hodně zažil, v rámci turné viděl svět stejně jako já. Máme toho hodně společného."

Zpěvačka skutečně pospíchá do manželského chomoutu a dle jejího vyjádření jí nebude házet klacky pod nohy ani rodina a její nejbližší. "Všichni ho mají rádi. Je velmi charismatický, dobře vychází s lidmi a vůbec není stydlivý."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY