Vojtovi Dykovi se narodil syn Alois a s B-Side bandem vyráží na turné

14.05.2013 09:49 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Vojtěch Dyk
© vojtadyk.wbs.cz
Jako kdyby se dva mladí zpěváci Tomáš Klus a Vojtěch Dyk domluvili a naplánovali si program na nejbližší měsíce. Zatímco Klus se těší z dcery Josefínky a venkovního turné, Dykovi porodila dle serveru iDNES.cz jeho partnerka a herečka Tatiana Wilhelmová 12. května syna Aloise.

A aby ta podobnost osudů byla dokonalá i Dyk si naplánoval turné pod širým nebem. Nebude to ovšem s kapelou Nightwork, s tou má v plánu letos pouze jeden koncert v pražské O2 areně a vydání alba "Čauki mňauki". Poté následuje blíže nespecifikovaná pauza. "Bylo toho moc a potřebujeme si odpočinout. Co bude dál, se uvidí," řekl zpěvák. Na zmiňovanou šňůru vyrazí s brněnským B-Side bandem.

"Naše heslo je: swing pro všechny! Chceme tu pohodovou a uvolněnou atmosféru přenést do volného prostoru a díky možnostem letních scén naši muziku nabídnout mnohem většímu počtu diváků." Oproti minulému turné bude obměněn repertoár a jako hosté se představí Matěj Ruppert a saxofonista Michal Žáček. Vstupenky na koncerty se prodávají v cenových relacích od 199 Kč. Na turné se Dyk s bandem představí v následujících městech:

15. června - Hranice na Moravě
22. června - Mutěnice
27. června - Konopiště
1. července - Karlovy Vary



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY