Dle nové knihy Amy Winehouse svoji smrt plánovala

14.05.2013 18:32 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Amy Winehouse
© nme.com
Další zajímavosti o životě a smrti zpěvačky Amy Winehouse odhaluje nová kniha spisovatelky Chloe Govan "Amy Winehouse: The Untold Story". V ní dle serveru nme.com vypráví nejmenovaný přítel zpěvačky, že se pokusila o sebevraždu již v deseti letech. Právě on ji našel po předávkování léky.

Důvodem činu prý byl rozpad manželství jejích rodičů Mitche a Janis. "Amy si prošla bolestným obdobím poté, co se rozešli její rodiče. Mohla se tvářit, že se jí to netýká, ale to, že její otec opustil matku kvůli jiné ženě, bylo v jejích očích absolutně neodpustitelné. Našel jsem Amy v bolestech, jak se drží za břicho. Kolem úst se jí začala tvořit pěna a protáčely se jí oči. Předávkovala se léky, protože už nechtěla žít. Říkala mi, že chce navždy usnout."

Podle této publikace trpěla Winehouse fascinací z takzvaného Klubu 27. V něm už jsou Kurt Cobain, Jim Morrison, Jimi Hendrix a Janis Joplin. Všechny tyto osobnosti pojí věk, kterého se dožili. Dle kadeřníka zpěvačky Alexe Fodena si Amy přála stát se jeho členkou. Toto nezvyklé přání se jí podařilo vyplnit. Upila se totiž k smrti ve věku dvaceti sedmi let 23. července 2011.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY