Kariéru Celeste Buckingham podpořil miliardář Donald Trump

10.05.2013 15:57 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Celeste Buckingham a Donald Trump
© Pavol Martinka
Celeste Buckingham dostala velmi vítanou injekci do startu své hudební kariéry. Miliardář Donald Trump (zde na společné fotografii) se rozhodl finančně pomoci prostřednictvím svého projektu a zpěvačkou obdaroval sumou pětadvacet tisíc dolarů.

Buckingham momentálně pobývá v USA a přijala pozvání od Trumpa a jeho nové nadace FundAnything.com. Ta pracuje na podobné bázi jako například server Hithit.cz či americký KickStarter.com. Finančně podporuje výjimečné projekty jednotlivců z různých oblastí života.

Trump mimo svůj vlastní příspěvek vyzval i ostatní, aby se zapojili do podpory této talentované zpěvačky. Suma, kterou zpěvačka na nahrání nových skladeb a natočení minimálně dvou videoklipů potřebuje, je stanovena na rovných sto tisíc dolarů. Buckingham se na oplátku stala jednou z tváří tohoto nového crowdfundingového projektu amerického boháče.

"Můžeme potvrdit, že Celeste byla ze strany Donalda Trumpa a jeho týmu vyjádřená velmi silná osobní podpora i pro její nadcházející aktivity - ať už umělecké, anebo týkající se medializace jejích plánovaných aktivit v USA. V těchto dnech taktéž vrcholí jednání o exkluzivní celosvětové smlouvě s americkým managementem, který Celeste garantuje uměleckou spolupráci s předními celosvětově uznávanými hudebními producenty. Podrobnosti o tom zveřejníme v krátké době," oznámil manažer zpěvačky Lumír Mati.

"Byl to neskutečný zážitek. Život se mi změnil ze dne na den. Myslím, že odteď se bude dít hodně nových věcí. Jsem za to ráda nejen kvůli sobě, ale za celý náš tým. Je to důkaz toho, že když člověk tvrdě pracuje, dokáže opravdu hodně," vyznala se zpěvačka.

Ta nedávno oslavila své osmnácté narozeniny, ke kterým si nadělila dva společné koncerty 31. května v Bratislavě a 13. června v Praze se stále populárnějším slovenským rapperem Majkem Spiritem. Dá se očekávat, že na nich zazní i skladba "I Was Wrong", ke které oba společně natočili nedávno videoklip. Speciálním hostem obou koncertů bude Celestina sestra Carmel.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY