shop.musicserver.cz
Nové desky pro 19. týden

Nové desky pro 19. týden

Vydáno: 05.05.2013 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

S prvními květnovými novinkami se nám stojany s hudbou naplní velkými jmény. Rod Stewart natočil konečně autorské album, sólově se přestaví Natalie Maines, Rihanna ukáže dokument a můžete se těšit i na Lady Antebellum, intimního Richarda Bonu, Rudimental, Martina Haricha, případně Caro Emerald a také na Tři sestry.

Pokud se v pondělí 29. dubna vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Rod Stewart - Time (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: jazz

Rod Stewart - Time
Rod Stewart se v posledních letech uchýlil ke coververzím a vydával především alba s předělávkami swingových, popových a soulových standardů. Nyní se ale po více jak dvou dekádách opět vrátil ke skládání písní, které nyní představuje svým fanouškům prostřednictvím studiového alba "Time". V základní verzi deska přinese celkem dvanáct písní a celých jedenáct z nich složil a zároveň produkoval sám Rod Stewart. Jedinou výjimkou je "Picture In A Frame", která pochází z pera Toma Waitse. Samotný zpěvák k němu říká: "Bude to zkrátka dobré, staromódní album Roda Stewarta s dobrými příběhy, kde bude hodně slyšet mandolína a akustická kytara. Témata jsou malinko dospělejší. Není tam žádná 'Hot Legs', ale myslím si, že jsou to písně, se kterými se lidé budou moci ztotožnit." Zda je to pravda, se můžete přesvědčit díky streamu celého alba v internetovém obchodě Amazon.com.


Lady Antebellum - Golden (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: country

Lady Antebellum - Golden
Je to sotva půl roku, co americké trio Lady Antebellum obdarovalo své fanoušky vánočním albem "On A Winter's Night" a už jim servírují další. Tentokrát je to klasická studiová deska s pořadovým číslem čtyři, pro kterou napsali, nahráli a následně vybrali celkem dvanáct písniček. "Golden" bude mít při tom poměrně těžkou úlohu - vrátit trio na úspěšnou vlnu. Zatímco totiž "Need You Know" se ve Státech prodalo přes čtyři milióny kusů, v případě "Own The Night" to nebyla ani celá polovina, tedy dokonce o několik set tisíc míň než debutu. Jestli má k tomu "Golden" předpoklady, můžete zkoumat zatím pouze z ukázek v internetovém obchodě Amazon.com, nebo pomocí videoklipu k singlu "Downtown", kterému se ale prodejně příliš nedaří.


Tip týdne

Natalie Maines - Mother (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock / alternativní country

Natalie Maines - Mother
Dixie Chicks mají sice v plánu několik koncertů, ovšem co se týče tvůrčí práce, v té si dává trio menší oddech. Ačkoli ne tak úplně. Před časem Emily Robison a Martie McGuire vydaly album jako Court Yard Hounds a nyní se hlásí ke slovu sólo i Natalie Maines. V jejím případě začalo vše velmi nenápadně. Loni se zpěvačka a kytaristka sešla ve studiu se svým přítelem Benem Harperem, kde z počátku pouze improvizovali a hráli písničky Pink Floyd, Eddieho Veddera, Jeffa Buckleyho nebo Patty Griffin. Výsledek oba zaujal natolik, že převzaté písničky doplnili několika novinkami včetně jedné písničky její domovské kapely z dob nahrávání "Taking The Long Way", která byla ale pro tuto desku příliš rocková. Vzniklo tak celé album s názvem "Mother", které se více než ke country kloní k rocku. Natalie Maines ke vzniku alba dodává: "Chtěla jsem, aby moje debutové album znělo úplně jinak než tvorba Dixie Chicks. Ta rozdílnost pro mě byla velice důležitá." Že se jí to opravdu povedlo, si můžete ověřit poslechem celé desky na stránkách nprmusic.


Joe Satriani - Unstoppable Momentum (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: hard rock / metal

Joe Satriani - Unstoppable Momentum
Joe Satriani je jedním z mála kytaristů, kterého si díky jeho osobitému a preciznímu stylu s nikým nespletete. Současně je to velmi kreativní člověk, který má pro své fanoušky po roce opět další desku, Nahrávka nese název "Unstoppable Momentum" a co nevidět se Joe vydá také na koncertní turné. Jednou z plánovaných zastávek je také koncert v amfiteátru hradu Loket, jenž proběhne 4. července. Do té doby ale ještě nějaký ten pátek zbývá, a proto si poslechněte ukázku v podobě kousku "A Door Into Summer" na webu Premier Guitar.


Caro Emerald - The Shocking Miss Emerald (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / jazz / tango

Caro Emerald - The Shocking Miss Emerald
Je to něco přes dva roky, co jsme vám poprvé představili Caro Emerald a její debut "Deleted Scenes From The Cutting Room Floor" a nyní se bude tato holandská zpěvačka snažit navázat na jeho úspěch. Její druhý počin dostal název "The Shocking Miss Emerald" a čítá celkem čtrnáct položek včetně intra. Caro Emerald tentokrát do receptu debutu založeného na mixu popu a jazzu přimíchala ještě tango a další latino rytmy, což koneckonců odhaluje i první singl "Tangled Up" a jeho videoklip na YouTube.com.


Major Lazer - Free The Universe (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: elektronika / taneční hudba

Major Lazer - Free The Universe
Jestli vám Major Lazer nic moc neříká, nemusíte se stydět. Tento relativně mladý projekt, za kterým stojí DJ Diplo a Switch, vydává letos svou druhou řadovou desku, díky které se s ním seznámí takřka celý svět. Nástupce "Guns Don't Kill People... Lazers Do" nese titul "Free The Universe" a podle dosavadních ohlasů se máte těšit na pořádně třaskavou hudební nálož. Důkazem může být i výčet hostujících umělců, kteří se na desce podíleli. Za všechny jmenujme zpěváka Ezru Koenig z Vampire Weekend, Bruno Mars, Shaggyho či Wyclefa Jeana. Svůj hlas propůjčila také Santigold nebo Laidback Luke. Naživo si nové písně můžete poslechnout 14. května v pražském Lucerna Music Baru.


Richard Bona - Bonafied (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: jazz

Richard Bona - Bonafied
U nás velmi populární jazzový baskytarista Richard Bona si dal od vydání desky "The Ten Shades Of Blues" poměrně dlouhý, čtyřletý oddech. Nyní vydává nové, již sedmé album s názvem "Bonafied", na kterém se představuje především akustické, tedy o něco intimnější poloze, než je u něj obvyklé. "Bonafied" přinese celkem jedenáct písniček, jejichž ukázky si můžete poslechnout v internetovém obchodě bontonline.com, kde je deska k dispozici i digitálně ve formátu mp3, či bezztrátovém flac. Zbývá pouze dodat, že Richard Bona nám představí "Bonafied" na podzim i na živo.


Katapult - 50 Let Hraju Rock! (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock

Katapult - 50 let hraju rock!
Olda Říha a Katapult, to jsou dvě zásadní jména české hudební scény, bez kterých by to prostě nebylo ono. Letos ohlašují velký návrat na koncertní pódia a kapela i její frontman k tomu mají hned několik dobrých důvodů. Především tedy ten, že sám zpěvák působí na hudební scéně už padesát let, a tak bude jubilejní koncertní tour čítat i stejný počet koncertů. Pokud se ale ani na jeden z nich nedostanete, pořiďte si stejnojmennou kompilaci. Čítá dva CD nosiče s výběrem toho nejlepšího. Kromě vybraných živých a studiových nahrávek na vás čekají navíc dva nové kousky - "Made In Rock'n'Roll" a "Oči", které se doposud na žádné nahrávce Katapult neobjevily.


Noah And The Whale - Heart Of Nowhere (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: indie pop / pop rock / alternativní pop

Noah And The Whale - Heart Of Nowhere
Londýnská formace Noah And The Whale se po dvou letech opět hlásí o slovo a má na co navazovat. Po platinovém albu "Last Night On Earth", se kterým poprvé nakoukli i za Atlantik, by si jistě chtěli novinkou "Heart Of Nowhere" toto postavení ještě více upevnit. Své čtvrté studiové album kvintet nahrával ve slavném West London's British Grove Studios, kam zavítala i art rocková zpěvačka a muzikantka Anna Calvi. Podílela se na titulní skladbě, ke které skupina přidala dalších osm kousků a intro. Jak celá deska zní, můžete posoudit na webu kapely.


Tři sestry - Líná hudba, holý neštěstí (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock

Tři sestry - Líná hudba, holý neštěstí
Populární Tři sestry se po tříleté pauze rozhodly překvapit své fanoušky novou desku. Album dostalo do vínku poněkud netradiční název, a sice "Líná hudba, holý neštěstí". A proč zrovna ten? "Zjistili jsme, že neumíme vytvořit a hrát ploužák – sestrovské 'pomalé' písně převyšují průměrné střední tempo většiny rádií a ty rychlé jsou fakt rychlé, tak jsme se s tím smířili a název tomu odpovídá." prozradil Lou Fanánek Hagen. Na webu YouTube.com se můžete podívat na klip k jedné z nových písniček "Školka". Pokud se rozhodnete pro cédéčko zaběhnout do obchodu, máte na výběr z několika edicí. Nový materiál totiž vychází v limitované edici, na originálním vinylu, kde je každý opatřen číslem a samozřejmě klasicky na CD. Tři sestry jdou samozřejmě s dobou a na jejich nových webovkách si můžete zakoupit nové CD po jednotlivých skladbách (nebo v celku) i digitálně.


Martin Harich - Nech (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop rock

Martin Harich - Nech
Společně s Gabrielou Gunčíkovou a Celeste Buckingham, které chystají svá druhá alba, je Martin Harich zástupcem těch finalistů druhé řady Česko Slovenské SuperStar, kteří po své účasti zcela nezapadli. Slovenský zpěvák své dvě kolegyně nyní ovšem předbíhá druhým počinem "Nech". Nahrávalo se v pražském studiu Elements pod producentským dohledem Aleše Zenkla, který má na svědomí například i "Modrý album" Mekyho Žbirky. Společně s kapelou Musitany Hope dali dohromady pro CD jedenáct songů, včetně prvních dvou singlů "Čakám, čo sa stane" a "Posledná pieseň", jejichž videoklipy uvidíte na VEVU Martina Haricha.


Rudimental - Home (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: drum'n'bass

Rudimental - Home
Britská drum'n'bassová formace Rudimental se chystá udeřit na hudební scénu ve velkém stylu. Z rádií od nich můžete třeba znát singly "Spoons", "Feel the Love", "Not Giving In" nebo "Waiting All Night" a pokud se vám líbí, nechte se očarovat dalšími skladbami z desky "Home". Dle dosavadních recenzí toho litovat nebudete, protože deska získala především velmi pozitivní ohlasy kritiky. Možná to bude taky tím, že jsou téměř všechny skladby napěchované slavnými jmény populární hudební scény. Jen namátkou jmenujme třeba Johna Newmana, nebo Emeli Sandé. Jako malou ochutnávku zhlédněte trailer k albu, umístěný na oficiálních stránkách formace.


Linkin Park - Living Things+ (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: nu-metal / rock

Linkin Park - Living Things+
Přesně po desíti měsících se připomínají Linkin Park, respektive jejich poslední počin "Living Things". Pod názvem "Living Things+" se na trh dostává edice alba, která obsahuje vedle původní nahrávky ještě bonusový DVD disk. Na něm příznivci najdou záznam koncertu z berlínského Admiralspalast, který se konal těsně před vydáním desky. Pokud vás tato edice zaujala a nechcete kupovat zajíce v pytli, můžete se na podstatnou část koncertu kouknout na YouTube.com Linkin Park.


Rihanna - Rihanna 777 Tour (DVD) (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / r'n'b

Rihanna - Rihanna 777 Tour
Rihanna loni vydala své sedmé studiové album "Unapolagetic" a na jeho podporu vyrazila na speciální turné nazvané "777" - svět oblétla Boeingem 777 a během sedmi dní se představila na sedmi koncertech v sedmi městech v sedmi státech. Během turné Rihanna navštívila Mexico City, Toronto, Stockholm, Paříž, Berlín, Londýn a celou koncertní šňůru zakončila v New Yorku. V letadle s ní při tom letělo na sto padesát fanoušků a novinářů. O tom, jak celá tato štreka probíhala, napoví dokumentární DVD s názvem "Rihanna 777 Tour", jehož stopáž je 77 minut. Fanouškům dovolí nahlédnout do zákulisí a průběhu těchto sedmi dní. Krátký trailer najdete na YouTube.com.


Dále vychází:

Angela Gheorghiu - Angela Chante Verdi (EMI)
Bruno Mars - When I Was Your Man (singl) (Supraphon/Warner Music)
Daniel Barenboim/Obf - Wagner: Der Ring Des Nibelungen-Widescreen (BluRay) (Supraphon/Warner Music)
David Bowie - Zeit (EMI)
Delain - Interlude (CD+DVD) (Mystic Production)
Devendra Banhart - Mala (LP+CD) (Supraphon/Warner Music)
Gabrielle Aplin - Panic Cord (singl) (EMI)
Harnoncourt N. - Music Of Old Cities/Ltd (EMI)
Heartist - Nothing You Didn’T Deserve (EP) (Supraphon/Warner Music)
Karl Engel - Mozart: The Piano Sonatas (Supraphon/Warner Music)
Killswitch Engage - Disarm The Descent (Special Edition) (Supraphon/Warner Music)
Kittchen - Radio (Červený kůň)
Luciano Pavarotti/Claudio Abbado/Orch. Del Teatro - Verdi: Rarities (Pagine Inedite) (Supraphon/Warner Music)
Nek - Filippo Neviani (Supraphon/Warner Music)
Papa Roach - Connection (EMI)
Phoenix - Bankrupt! (Supraphon/Warner Music)
Phoenix - Bankrupt! (Deluxe) (Supraphon/Warner Music)
Pierre Amoyal/Camerata De Lausanne - Mozart: Sinfonia Concertante & Concertone (Supraphon/Warner Music)
Pierre Amoyal/Camerata De Lausanne - Tchaikovsky: Serenade For Strings & Souvenir De Florence (Supraphon/Warner Music)
Quatuor Ebene - Fiction (EMI)
R. E. M. - Live In Greensboro (EP) (Supraphon/Warner Music)
Různí - Iron Man 3:Heroes Fall (Inspired By Album) (soundtrack) (Universal)
Různí - La Voix Des Anges (EMI)
Různí - Late Night Tales/After Dark (EMI)
Různí - Les Grands Tenors Chantent Ver (EMI)
Různí - Tekno 67 (Universal)
The Staves - Dead & Born & Grown (Supraphon/Warner Music)

Vychází na vinylu:
Alex Hepburn - Alex Hepburn (Supraphon/Warner Music)
Avenged Sevenfold - Live In The Lbc & Diamonds In The Rough (Supraphon/Warner Music)
Bombino - Nomad (Supraphon/Warner Music)
Built To Spill - Live (Supraphon/Warner Music)
Cream - Royal Albert Hall London May 2-3-5-6 2005 (Supraphon/Warner Music)
Daft Punk - Human After All (EMI)
Deftones - Deftones Live - Volume I: Selections From Adrenaline (Supraphon/Warner Music)
Donny Hathaway - Never My Love / Memories Of Love (Supraphon/Warner Music)
Genesis - Selling England By The Pound (Universal)
Grateful Dead - Rare Cuts & Oddities 1966 (Supraphon/Warner Music)
Joni Mitchell - Court And Spark (Supraphon/Warner Music)
Joni Mitchell - The Hissing Of Summer Lawns (Supraphon/Warner Music)
Linkin Park - Hybrid Theory (Supraphon/Warner Music)
Linkin Park - Into The Wild - Live At Eastwest Studios (Supraphon/Warner Music)
Marillion - Misplaced Chilhood/Ltd (EMI)
Phoenix - Bankrupt! (Supraphon/Warner Music)
Rod Stewart - Time (Universal)
Různí - James Bond Dr.No (Universal)
Různí - James Bond Goldfinger (Universal)
Různí - James Bond Live And Let Die (Universal)
Talking Heads - Remain In Light (Supraphon/Warner Music)
The Band - The Last Waltz (Supraphon/Warner Music)
The Flaming Lips - Zaireeka (Supraphon/Warner Music)

Reedice:
Black Crowes - Amorica (Universal)
Black Crowes - By Your Side (Universal)
Black Crowes - Greatest Hits 1990-1999 (Universal)
Black Crowes - Shake Your Money Maker (Universal)
Black Crowes - The Southern Harmony And.. (Universal)
Black Crowes - Three Snakes And One Charm (Universal)
Built To Spill - Live (Supraphon/Warner Music)
Citron - Radegast (Supraphon)
John Frusciante - Niandra Lades And Usually (Universal)
Johnny Cash - American III: Solitary Man (Universal)
Johnny Cash - American Recordings (Universal)
Johnny Cash - American V:Hundred Highway (Universal)
Johnny Cash - The Man Comes Around/Dvd (Universal)
Johnny Cash - Unchained (Universal)
Marillion - Brave/Ltd (EMI)
Marillion - Singles 89-95 (EMI)
Slayer - Christ Illusion (Universal)
Slayer - Diabolus In Musica (Universal)
Slayer - Divine Intervention (Universal)
Slayer - God Hates Us All (Universal)
Slayer - Undisputed Attitude (Universal)
Slayer - World Painted Blood (Universal)
Stranglers - Old Testament (EMI)

NÁZORY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Fanoušci Linkin Park se mohou těšit na další nevydanou skladbu "Friendly Fire" (22.02.2024 20:41)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Adele Kabát Karel Gott Rush U2 Paws Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu