Majk Spirit a Celeste Buckingham natočili v Americe společnou píseň

02.05.2013 19:29 - Michal Rolig | foto: facebook interpreta

Majk Spirit a Celeste Buckingham
© slavica.cz
Už za pár dnů oslaví jedna z nejúspěšnějších slovenských zpěvaček současnosti Celeste Buckingham své osmnácté nerozeniny. Její neméně úspěšný kolega a kamarád Majk Spirit ji připravil dárek v podobě společné písničky "I Was Wrong". I když on to spíše bude dárek pro jejich fanoušky, kterých mají oba velké množství. O tom svědčí i fakt, že se Celeste minulý rok stala stříbrnou slovenskou slavicí a osobností televizní obrazovky, Majk byl zvolen hudební televizí MTV nejlepším československým interpretem.

Píseň vznikala ve slovenském nahrávacím studiu Littlebeat pod taktovkou producentského dua Martin Šrámek a Andrej Hruška. Oficiální premiéra proběhne v den zpěvaččiných narozenin 3. května na rádiu Expres, čeští fanoušci ji uslyší na Evropě 2. Živě poprvé zazní poslední květnový den na společném koncertě v bratislavské Refinery Gallery. V Praze dvojice vystoupí 13. června v Retro Music Hall, ten, kdo má v paměti jejich společné vystoupení na slovenských slavících, potvrdí, že je na co se těšit.

Návštěvníci bratislavského koncertu budou první, kdo uvidí videoklip k singlu. Natáčelo se v Kalifornii v oblastech Santa Monica, Venice, Malibu a Downtown Los Angeles pod režisérem Jiřím Marshalem. "Natáčení se Celeste mělo super atmosféru, přestože bylo fyzicky náročné. Bylo tam mnoho komplikovaných scén, na poušti ve velkých vedrech, anebo naopak v zimě ve studeném Pacifiku. Byl sem překvapen, jak byla Celeste statečná," říká Majk. "Byl to úžasný zážitek. Nejtěžší pro nás byly změny počasí. Líbilo se mi, že to bylo náročné. Já i Majk jsme do toho dali všechno. Chtěli jsme vytvořit něco jedinečného, něco jiného a něco, co opravdu vysvětlí význam písně," dodala na závěr Celeste.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY