shop.musicserver.cz
Nové desky pro 18. týden

Nové desky pro 18. týden

Vydáno: 28.04.2013 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Příští týden budou v obchodech s hudbou jásat především fanoušci rockové a tvrdší muziky. O jejich přízeň se poperou Deep Purple, Queensrÿche, Killing Joke a především pak finští HIM. Ostatním zbyde živák Alanis Morissette, bluesman Seasick Steve, hip hopový LL Cool JJ, houslistka Lindsey Sterling, případně Steve Martin v tandemu s Edie Brickell.

Pokud se v pondělí 29. dubna vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Alanis Morissette - Live At Montreux (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock

Alanis Morissette - Live At Montreux
Americká písničkářka Alanis Morissette loni nevystoupila pouze na ostravských Colours, ale jednou z jejích zastávek byl i slavný jazzový festival ve švýcarském Montreux, kam se vrátila po třetí ve své kariéře. Vznikl zde i záznam koncertu "Live At Montreux", na němž najdete celkem dvacítku skladeb, které jsou mixem osvědčených hitů a písní z propagovaného alba "Havoc And Bright Lights". Titul vychází hned ve třech podobách - na DVD a Blu-Ray a pak také na klasickém CD, které je ovšem o pět písniček chudší. Dvě video ochutnávky je možné otestovat na webu Alanis Morissette.


LL Cool J - Authentic (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: hip hop

LL Cool J - Authentic
Zatímco do roku 2008 vydával LL Cool J desku co dva roky, po albu "Exit 13" si dal pauzu o něco delší. Po pěti letech tak jeho fanoušci už třináctou studiovou desku vyhlíží velmi netrpělivě. Nazval ji "Authentic", připravil pro ni dvanáct skladeb a už podle seznamu hostů to vypadá na pěkně pestrou jízdu. Posuďte sami. Na desce si s ním zazpívali a zahráli Fitz And The Tantrums, Eddie Van Halen, Snoop Dogg, Fatman Scoop, Seal, Charlie Wilson, Melody Thornton, Earth, Wind & Fire, Bootsy Collins, Travis Barker, Chuck D, kytarista Tom Morello z Audioslave a Rage Against The Machine, Z-Trip, Mickey Shiloh, Monica, nebo countryový zpěvák Brad Paisley. Album prozatím reprezentuje několik singlů, jejichž videoklipy nahrál LL Cool J na své VEVO, a pokud chcete slyšet více, můžeme nabídnout alespoň ukázky v internetovém obchodě Amazon.com .


HIM - Tears On Tape (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock / alternativní metal / dark rock

HIM - Tears On Tape
Po "Screamworks: Love in Theory and Practice" se finští HIM hlásí o slovo s novou a v pořadí osmou studiovkou. Volba producenta může některé docela překvapit - stal se jím totiž Kai "Hiili" Hiilesmaa, zpěvák kapely The Skreppers a také bubeník doom metalových KYPCK. A byl to snad právě on, kdo má nemalou zásluhu na zakomponování instrumentálních pasáží. Ty zdobí hned čtyři kousky alba z celkových třinácti, které jsou dostupné také na vinylu a ve verzi s DVD. Možná jste už v rádiu slyšeli pilotní singl "Into The Night" nebo další ochutnávky "Tears On Tape" a "All Lips Go Blue". Pokud ne, můžete se alespoň podívat a poslechnout si klip k titulnímu songu. Na stejné adrese najdete také trailery desce. Do komentářů nám pak napište, jak byste desku ohodnotili. Zahraniční média totiž chválou nešetří!


Seasick Steve - Hubcap Music (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: blues / folk / jižanský rock

Seasick Steve - Hubcap Music
Seasick Steve je důkazem, že i ve zralém věku je možné udělat díru do světa. Dnes již sedmdesátiletý zpěvák byl v posledních letech nominován na Brit Awards, jeho fanouškem je Nick Cave, který si ho pozval jako hosta na album Grinderman a hraje na největších festivalech včetně Roskilde a Glastonbury. Písničkář a bluesman s image venkovského farmáře vydává po dvou letech nové album, které nazval "Hubcap Music". Jeho náplní je celkem jedenáct písní, v nichž si zahrál na několik různých strunných nástrojích. V jeho domácím studiu ho doplnil bubeník Dan Magnusson, člen slavných Led Zeppelin baskytarista John Paul Jones a v jedné z písniček dokonce i Jack White. Produkci se pak Seasick Steve ponechal zcela ve své moci a něco málo z ní odhaluje na svém YouTube.com.


Deep Purple - Now What ?! (Mystic Production)

web / facebook.com / psali jsme
žánr: hard rock

Deep Purple - Now What?!
Celých sedm let (a ještě něco málo navíc) si museli fanoušci britských Deep Purple. Nahrávka, na které kapela spolupracovala s producentem Bobem Ezrinem dostala do kolébky název "Now What?!" a z rádií jistě budete už znát "All The Time In The World" (a pokud ne, můžete si ji poslechnout na YouTube.comYouTube.com). Další ochutnávky z alba najdete na stránkách internetového obchodu Amazon.co.uk. Pokud vás nový materiál natolik nadchne, pořiďte si lístky na živou show Deep Purple, která se bude konat 8. srpna v zámeckém parku ve Slavkově u Brna.


Tip týdne

Steve Martin & Edie Brickell - Love Has Come For You (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: bluegrass / folk

Steve Martin & Edie Brickell - Love Has Come For You
Mohl to být pro někoho takřka šok, když komik Steve Martin před čtyřmi roky díky "The Crow: New Songs For The 5-String Banjo" získal Grammy za nejlepší bluegrassové album roku. Od té doby vydal ještě nahrávku "Rare Bird Alert", jež si vysloužila "pouze" nominaci. Na svém třetí albu se ovšem spojil s americkou písničkářkou Edie Brickell, která se proslavila především v polovině devadesátých let singlem "Circles" a pak také manželstvím s Paulem Simonem. Jejich společné dílo dostalo název "Love Has Come For You" a v třinácti skladbách přinese mix bluegrass a folku, jehož výsledný zvuk má na svědomí producent Peter Asher. V jeho portfoliu najdeme taková jména jako Linda Ronstadt, 10,000 Maniacs, Neil Diamond nebo Diana Ross. Jako hosté se navíc ve studiu objevili i jazzová bassistka Esperanza Spalding, kytarista Waddy Wachtel, Sara Watkins a Sean Watkins z Nickel Creek nebo bluegrassová skupina Steep Canyon Rangers. Ukázky všech skladeb si můžete poslechnout internetovém obchodě Amazon.com .


Eagles - History Of The Eagles (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock / hard rock

Eagles - History Of The Eagles
Pro příznivce amerického rocku máme tento týden obsáhlý dokumentární balíček o Eagles. Set pojmenovaný jako "History Of The Eagles" je dostupný hned na dvou verzích - na třech DVD nebo Blu-ray. Fanoušci se mohou těšit na dokumentární materiál, který byl již dříve dostupný - ovšem rozdělený na dvě části. První zachycuje kapelu od jejích začátků až do roku 1980, kdy ohlásili svůj rozpad. Druhá část pak logicky sleduje období od velkého reunionu do roku 2005, kdy kapela odehrála turné na rozloučenou. Celkově má tato nadílka něco málo přes tři hodiny, kterých fanoušci Eagles určitě litovat nebudou. Nejvíc je jistě bude zajímat záznam show odehrané v březnu 1977 a následně, pokud si vyberou luxusní verzi, se mohou těšit na čtyřicetistránkový booklet, archivní fotografie, litografie a spoustu dalšího. Blu-ray mutace pak přinese doposud nezveřejněný čtyřhodinový materiál z posledních čtyřiceti let. K dostání bude samozřejmě také i slušivé tričko.


Lindsey Stirling - Lindsey Striling (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: klasický crossover / elektronická hudba / dubstep

Lindsey Stirling - Lindsey Striling
Šestadvacetiletá Američanka Lindsey Stirling je novým úkazem na hudební scéně - je zároveň houslistka, zpěvačka, skladatelka a dokonce i tanečnice. Začínala na YouTube.com a díky popularitě jejích videí, kde propojovala vážnou hudbu s tou elektronickou, se v roce 2010 rozhodla pro účast v "Amerika má talent". Sice ji nevyhrála, ale to stačilo k tomu, aby zhlédnutí jejich videí na Youtube překročilo hranici dvě stě miliónů a ona mohla vydat své první EP. V minulém roce konečně došlo i na eponymní debutové album, které se nyní postupně dostává i do Evropy. Kdo by si myslel, že je to pouze nová Vanessa Mae, ten by se mýlil. Deska, která se ve světě prosazuje na prvních příčkách hitparád jak mezi klasikou, tak i v elektronické scéně, totiž přináší dvanáct původních skladeb, bez jediné převzaté. V nich Lindsey Stirling spojuje dohromady klasické kompozice s prvky dubstepu, trance a dalšími elektronickými styly. Nejlépe ji představuje její kanál YouTube.com, kde najdete videa takřka ke všem skladbám alba.


Killing Joke - Singles Collection 79-12 (Universal)

web / facebook.com / psali jsme
žánr: post punk / industriální rock / industriální metal

Killing Joke - Singles Collection 79-12
Jak Coleman a Killing Joke, to je klasika... napadlo jistě mnohé z vás při spatření názvu obsáhlého výběru této slavné formace. Ta se totiž docela nedávnou přehoupla přes tři dekády působení na hudební scéně, a právě proto míří na pulty dvou nebo tří diskový set "Singles Collection 79-12". Při výběru menší edice se těšte na celkem třiatřicet kousků, mezi kterými nechybí ani "Empire Song" nebo "Seeing Red". Pokud si připlatíte a z obchodu si domů odnesete tři kotouče, přičemž ten poslední je až po střechu napěchovaný raritami. Uslyšíte třeba doposud nevydaný kousek "Sixth Sun" nebo dříve nezveřejněné demo "Timewave" a spoustu dalšího.


Cristina Branco - Alegria (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: fado / jazz

Cristina Branco - Alegria
Cristina Branco je portugalská zpěvačka, která původně začínala s jazzem, ale posléze se přeorientovala na typický portugalský styl fado. Zároveň se ale snaží stále objevovat něco nového, stejně jako v případě alba "Alegria", které vzniklo jako spolupráce se spisovatelem Gonçalo M. Tavaresem a představuje dvanáct rozdílných postav, jimž se chtěla dostat pod kůži a za pomocí hudby sledovat jejich pohledem, co se děje ve společnosti. Co si pod tímto představit, zjistíte poslechem ukázek všech skladeb na webu zpěvačky.


Queensrÿche - Frequency Unknown (Mystic Production)br>
web / facebook.com / psali jsme
žánr: progresivní metal

Queensrÿche - Frequency Unknown
Po bouřlivém odchodu charismatického Geoffa Tatea se nad zbytkem Queensrÿche včetně nového zpěváka Todda La Torre vznáší nejedná neznámá. Bývalý frontman, který si po personálních rozbrojích přivlastnil v podstatě veškeré know-how této kapely, se nyní rozhodl vydat to, na čem s kapelou naposled pracoval - desce "Frequency Unknown". Na skládání a originálním mixu se podílel Jason Slater, který s kapelou dříve spolupracoval na slavné"Operation: Mindcrime II" (2006), úspěšné "American Soldier" (2009) a poslední "Dedicated to Chaos" (2011). Vedle desítky skladeb se můžete těšit také na čtveřici bonusů, mezi kterými našla své místo také slavná "Silent Lucidity". Geoff Tate všechny bonusy znovu nahrál a zvukově přizdobil. Teď si ale na stránkách Soundcloud.com poslechněte jednu z nových písní "Cold".


Libuše Šafránková čte Tři oříšky pro Popelku a další pohádky (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: mluvené slovo

Libuše Šafránková čte Tři oříšky pro Popelku a další pohádky
Vydavatelství Supraphon se rozhodlo shromáždit nahrávky pohádek, které pro ně načetla Libuše Šafránková, a vydat vše jako jeden celek pod názvem "Libuše Šafránková čte Tři oříšky pro Popelku a další pohádky". Vedle titulní pohádky najdeme na celkem čtyřech CD i další, méně tradiční. "O zvědavém štěňátku!" je pohádka pro nejmenší, známá z animovaného filmu Zdeňka Milera. Další díly příběhů štěňátka napsala Iva Hercíková před svou emigrací pro již nerealizovaný film. "Tři tatínci a maminka" zase představují příběhy jedné rodiny, zpracované třemi přáteli spisovateli, předávajícími si štafetově své nápady. Pohádky o zvířátkách (zde malé gorilce a lvíčkovi) jsou z cyklu "Pohádky ze ZOO". Letmý náhled na tuto kolekci poskytnou stránky vydavatelství Supraphon.


Dále vychází:

Andre Rieu - Rieu Royale (Universal)
Anička, skřítek a Slaměný Hubert (mp3/flac) (Supraphon)
Atrocity - Okkult (Mystic Production)
Bohumil Říha - Honzíkova cesta (mp3/flac) (Supraphon)
Bedřich Smetana - Klavírní dílo (mp3/flac) (Supraphon)
David Guetta - Play Hard (feat.Ne-Yo&Akon) (singl) (EMI)
Dead Can Dance - Anastasis (Deluxe Edition) (Mystic Production)
Dead Can Dance - In Concert (Mystic Production)
Divadelní vzpomínky 2 (mp3/flac) (Supraphon)
F.K.Ü. - Album (Mystic Production)
F.K.Ü. 4 - Rise Of The Mosh Mongers (Mystic Production)
Flotsam And Jetsam - Ugly Noise (Mystic Production)
H. Vrtichová - Zpívej dál (mp3/flac) (Supraphon)
Historie psaná šelakem - Dej gól, jen gól. (mp3/flac) (Supraphon)
Historie psaná šelakem - Šelakové melodramy (mp3/flac) (Supraphon)
Howl - Bloodlines (Mystic Production)
Hudební skladatel Julius Fučík (mp3/flac) (Supraphon)
J. Ceremuga /Lucký,Š., Matys,J. - Concerto da camera, ottetto per archi, Sonáta pro housle a klavír, Jitřní hudba. (mp3/flac) (Supraphon)
J. Kafka - Pinocchio (J.Bohdalová, V.Brodský, K.Höger) (mp3/flac) (Supraphon)
Jaroslav Motlík - Viola (mp3/flac) (Supraphon)
Jazzman Cimrman (Původní LP) (mp3/flac) (Supraphon)
K. Vlach, F. Havlík a G. Brom se svými orchestry - Taneční hudba 1961 (mp3/flac) (Supraphon)
Lidové písně z Jindřichova chodského zpěvníku (mp3/flac) (Supraphon)
Od svítání do svítání. Pásmo písní a říkadel (Břínková, Fišar, Vosková) (mp3/flac) (Supraphon)
Operní árie (Wagner, Puccini, Verdi, Rossini, Mozart) (mp3/flac) (Supraphon)
Orchid - The Mouths Of Madness (Mystic Production)
Ozvěny malých scén (1) - (mp3/flac) (Supraphon)
Pěnička - Doprovodná kazeta k učebnici (mp3/flac) (Supraphon)
Pohádky I. - (mp3/flac) (Supraphon)
Pohádky J. Trnky vypráví Karel Höger - (mp3/flac) (Supraphon)
Pop - Albová výročí 3. - (mp3/flac) (Supraphon)
Popa Chubby - Universal Breakdown Blues (Mystic Production)
R. Čechura - Pestrý život jedné kočky (Petr Nárožný) (mp3/flac) (Supraphon)
Různí - XIII. Album Supraphonu (mp3/flac) (Supraphon)
Různí - XIV. Album Supraphonu (mp3/flac) (Supraphon)
Různí - XV. Album Supraphonu (mp3/flac) (Supraphon)
Satan - Life Sentence (Mystic Production)
Společenské tance K. Vlach se svým orchestrem (mp3/flac) (Supraphon)
Supraphon PopAlbum 4. - (mp3/flac) (Supraphon)
Svart Crown - Profane (Mystic Production)
Tears Of Martyr - Tales (Mystic Production)
Tico Tico - Bruslaři / Pochod hlasatelů - zlato a stříbro (mp3/flac) (Supraphon)
Tracer - El Pistolero (Mystic Production)
Trail Of Tears - Oscillation (Mystic Production)
Ultravox - Rage In Eden (EMI)
Ultravox - Vienna (EMI)
Ústřední hudba ČSLA hraje Promenádní koncert (mp3/flac) (Supraphon)
V. Preclík - Smírčí kříže (J. Adamíra, R. Hrušínský, J. Kemr, R. Lukavský) (mp3/flac) (Supraphon)
Vladimír Vančura - Obrazy z dějin národa českého (mp3/flac) (Supraphon)
Zahrada Moravy / Dechový Orchestr Stříbrňanka (mp3/flac) (Supraphon)
Zombie Inc. - Homo Gusticus (Mystic Production)

NÁZORY
  • HIM (cunrik, 29.04.2013 02:02) Reagovat

    Mám drobnou připomínku - uváděný odkaz na klip HIM je pouze ukázka, celý klip je zde: www.youtube.com/watch?v=9hieTGR0djU

  • abeceda ? (Milan Milan2, 29.04.2013 17:56) Reagovat

    Dobrý den, máte správnou abecedu ? Řadit podle prvních písmen křestních jmen ?! Po třech A a pak Bohumil Říha a Bedřich Smetana ? Ř a S obvykle patří na konec abecedy .... prostě nejdřív příjmení a pak jméno, ne ???

  • Rudimental (Michal, 29.04.2013 20:46) Reagovat

    Chybí mi tu Rudimental - Home, který dnes vyšel (minimálně v digitální podobě) :-)

  • Killing Joke (lucka, 02.05.2013 08:45) Reagovat

    Coleman je Jaz

  • Lindsey (Tom, 09.05.2013 21:38) Reagovat

    Vím, že teď budu znít jako nadšený fanoušek (protože v tomhle případě jím opravdu jsem) ale: Lindsey je skvělá. Snad k nám někdy zavítá v rámci tour (byť popravdě její hraní na živo mi nepřijde vždycky úplně nejjistější).

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
Livin Free - Lost in the City 8/10
Video: Livin Free představují klip "Lost in the City", nová deska vyjde koncem dubna Klávesista a zpěvák Honza Holeček (mj. Flamengo Reunion Session či Energit) a jeho kapela Livin Free už brzy zveřejní druhé společné album. Deska nazvaná "From Cradle to Coffin" vyjde u labelu Supraphon na CD, LP i digitálně už... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 18:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Bluesman Seasick Steve se vrací do Prahy (17.03.2024 17:58)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Themroc Adele Queen AC/DC Sia U2 Taylor Swift Bono Rush Mirai Beyoncé Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu