Další díl halovky Trancefusion dnes roztančí Průmyslový palác

13.04.2013 13:31 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Trancefusion Ocean Of Love
© facebook interpreta
Naše hlavní město dnes večer (13. dubna) čeká další pořádná taneční akce. Kromě fanoušků Lany Del Rey, kteří dorazí do beznadějně vyprodané Archy, se do Prahy sjedou i všichni fanoušci trance. Průmyslový palác dnes totiž čeká další díl taneční halovky Trancefusion.

Jak už bývá zvykem, i tentokrát pořadatelé dovezou celou řadu hvězdných DJů. Hlavním tahounem tohoto pokračování s podtitulem Ocean Of Love je německá legenda ATB, která se na akci vrací přesně po dvou letech. Chybět nebude ani rezident akce Richard Durand, který i tentokrát pro Trancefusion složil hymnu. Pokud jste ji neslyšeli, můžete tak učinit pod článkem.

Dalšími hvězdami bude například Simon Patterson, jehož popularita nabrala za poslední rok neuvěřitelné obrátky, dorazí i John O'Callaghan nebo Ørjan Nilsen. Svůj debut si před českým publikem odbyde americký DJ Shogun a ukrajinský projekt Omnia. Těšit se můžeme i na německou legendu old-school tranceu Talla 2XLC.

Vstupenky na Trancefusion, která dnes odstartuje již v 19:30, seženete i na místě konaní akce, tedy před vstupem do Průmyslového paláce. Za základní vstupenku zaplatíte 1290 Kč, Golden VIP na místě pořídíte za 2190 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY