Jared Leto dostal od fanouška jeho vlastní ucho

26.03.2013 11:12 - Jakub Polách | foto: facebook interpreta

Jared Leto
© jaredleto.com
Celebrity dostávají od svých příznivců různé pozornosti. Jen málokteré se však vyrovnají lidskému uchu, které ve schránce nalezl Jared Leto.

Frontman skupiny 30 Seconds To Mars mluvil v nedávném rozhovoru pro britské rádio XFM o nejpodivnějších věcech, které od fanoušků dostal. "Jít na koncert je něco jako navštívit Japonsko. Při příchodu dostáváte dárky, milé a krásné věci," rozpovídal se Jared.

Zpěvák ale mezi poštou už našel i balík, jehož obsah mu příliš velkou radost neudělal. "Jednou si někdo uřízl ucho a poslal mi ho, to bylo hodně divné. Celé ucho," divil se. Na lístku, který s velmi osobitým dárkem dorazil, pak stálo: "Posloucháš?" Který fanoušek se tak připravil o možnost poslechnout si Jareda z obou sluchátek, se však podařit nezjistilo. "Propíchl jsem ho a nosil jako náhrdelník," zažertoval Leto.

Ne všechny novinky o 30 Seconds To Mars se naštěstí týkají uřezaných částí těla. Kapela nedávno vydala nový singl "Up In The Air" ze čtvrté studiovky "Love Lust Faith + Dreams", kterou v rámci festivalu Rock For People představí letos i v České republice.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY