Celeste Buckingham si ke svým osmnáctinám nadělí duet s Majkem Spiritem

20.03.2013 10:56 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Celeste Buckingham
© facebook interpreta
Ještě stále neplnoletá Celeste Buckingham má za sebou velmi úspěšné období. Před odletem do USA navíc přichystala pro své fanoušky a fanynky jeden speciální hudební dárek: duet s Majkem Spiritem. Ten si budou moci rozbalit přesně v den zpěvaččiných osmnáctých narozenin, které oslaví 3. května.

"Skladba je Majkovým dárečkem k mým osmnáctinám, které mám právě třetího května. Proto ji představíme v tento den," vysvětlila Celeste na serveru hudba.sk. V současnosti se věnuje svým povinnostem doma za mořem a také vychutnává pocity úspěchu ze svého singlu "Run Run Run" a množství ocenění, které v poslední době získala.

Bodovala jak ve slovenských anketách Slávik 2012 či OTO 2012, tak v českém Žebříku. V jejím těle se mísí krev irská, íránská, anglická a ruská. Otec je Američan a matka Švýcarka, nicméně Celeste žije na Slovensku a domovem je pro ni defacto celý svět. Před dvěma lety prorazila v soutěži Česko Slovenská SuperStar. S Majkem Spiritem se u mikrofonu nesešla poprvé, již si zahostovala na jeho albu "Nový človek" a nazpívala s ním duet "Ja a Ty" (viz video). Loni vydala své debutové album "Don’t Look Back".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY