30 Seconds To Mars mají hotovou desku, přijedou i na Rock For People

07.03.2013 08:23 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

30 Seconds To Mars Kerrang Awards
© kerrang.com
Před nedávnem jsme vás informovali o skutečnosti, že práce na nové desce americké skupiny 30 Seconds To Mars spějí do finále. To už není tak úplně pravda. Frontman Jared Leto totiž pro kanál MTV prozradil, že očekávané čtvrté album je hotové. "Stále si s tím hrajem, ale je to hotové." Kapela vybírala zhruba ze sedmdesáti písní, které nahrála.

"Myslím si, že všichni v kapele máme pocit - hlavně po tom, jak dlouho jsme byli naposledy na turné - že to je skutečně důležitá nahrávka, je to pro nás kritické album. V porovnání s ostatními toto album víc ukazuje, kdo jsme. A my jsme se posunuli na docela jinou úroveň, což je úžasně vzrušující," doplnil.

Na novém albu chce vesmírná kapela hodně provokovat, jelikož "změny přinášejí nové možnosti, výzvy a možnosti učit se." Datum uvedení nahrávky na trh ještě není známo, ani sám Leto si jím zatím není jistý. Každopádně první singl "Up In The Air" vyletěl už prvního března na palubě lodi společnosti SpaceX nikoli směrem k Marsu, ale k Mezinárodní kosmické stanici ISS, kde si odbude 18. března svou premiéru.

Aktuálně bylo oznámeno, že 30 Seconds To Mars budou jednou z hlavních hvězd letošního ročníku Rock For People, který se bude konat 2. a 5. července v Hradci Králové.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY