Nejúspěšnější britský singl za uplynulý týden mají will.i.am a Britney

21.01.2013 16:10 - Jakub Malar | foto: facebook interpreta

Minulý týden se sice objevily hned dvě silné novinky - comebackové singly Justina Timberlakea a 50 Centa, ale ani jedna z nich neměla na "Scream & Shout" od will.i.ama a Britney Spears, kteří se tak v čele britského žebříčku drží už dva týdny. Nejprodávanější deskou je hudba z filmu "Les Misérables".
will.i.am feat. Britney Spears - Scream & Shout
© facebook interpreta
Vypadá to, že will.i.ama má před sebou velice solidně rozjetou sólovou kariéru. Po třech studiových albech, které zaznamenaly pouze mírný úspěch, nás brzy obšťastní albem číslo čtyři, z nějž se již dvěma singlům podařilo prorazit do čela britského žebříčku. Po "This Is Love" je to "Scream & Shout" v němž mu pěvecky vypomohla Britney Spears. Minulý týden za sebou dokonce nechaly novinky "My Life" 50 Centa a "Suit & Tie" Justina Timberlakea.

Prvně jmenovaný je na druhé pozici a z chystané desky "Street King Immortal" vyslal spolupráci s Eminemem a Adamem Levinem z Maroon 5. Třetí Justin nám letos představí nahrávku "The 20/20 Experience" a v první ochutnávce z Timbalandovy produkce rappuje Jay-Z. Za zmínku ještě stojí novinka čtrnácté příčce od skotských rockerů Biffy Clyro. Ti na konci ledna vydávají šestou studiovku, dvojalbum "Opposites" a prvním singlem byla zvolena skladba "Black Chandelier".

    Top 10 - singly:
  1. will.i.am feat. Britney Spears - Scream & Shout
  2. N 50 Cent feat. Eminem & Adam Levine - My Life
  3. N Justin Timberlake feat. Jay-Z - Suit & Tie
  4. Taylor Swift - I Knew You Were Trouble
  5. Rihanna feat. Mikky Ekko - Stay
  6. Calvin Harris feat. Tinie Tempah - Drinking From The Bottle
  7. James Arthur - Impossible
  8. Pitbull feat. TJR - Don't Stop The Party
  9. One Direction - Kiss You
  10. Bruno Mars - Locked Out Of Heaven

Kompletní singlový žebříček je k vidění zde.

Les Misérables: Highlights from the Motion Picture Soundtrack (Bídníci)
© facebook interpreta
Je tomu už skoro šestnáct let kdy naposledy stanula v čele albové hitparády hudba z filmu. Naposledy to byla "Evita" (a to hlavně díky přítomnosti Madonny) a až nyní se to podařilo s nahrávkou hudby z filmu "Les Misérables" (respektive "Bídníci"). Album sesadilo na druhé místo Emeli Sandé a její "Our Version Of Events". Třetí pozici si i nadále drží písničkář Jake Bugg.

Pátá příčka patří nejúspěšnější novince minulého týdne, druhé desce "Arc" indie formace z Manchestru Everything Everything. Dařilo se i skvělému debutu "LongLiveA$AP" amerického rappera Rakima Mayerse, který vystupuje jako A$AP Rocky. Na hvězdně nabité nahrávce se například sešli Skrillex, Florence Welch, Danger Mouse nebo Santigold a v žebříčku je sedmém místě. Do top dvacítky se ještě vešla novinka irské indie folkové skupiny Villagers. Jejich druhé album "{Awayland}" je na šestnácté pozici.

    Top 10 - alba:
  1. ▲ Různí - Les Misérables Soundtrack
  2. Emeli Sandé - Our Version Of Events
  3. Jake Bugg - Jake Bugg
  4. Calvin Harris - 18 Months
  5. N Everything Everything - Arc
  6. Rihanna - Unapologetic
  7. N A$AP Rocky - LongLiveA$AP
  8. Paloma Faith - Fall To Grace
  9. Ed Sheeran - +
  10. Bruno Mars - Unorthodox Jukebox

Kompletní albový žebříček je k vidění zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY