Kataríně Koščové se narodil syn

10.01.2013 09:39 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Katka Koščová
© www.facebook.com/katarinakoscova
Slovenské zpěvačce Kataríně Koščové se narodil syn Adam. Informaci oznámil manažer zpěvačky a zároveň její manžel Michal Pivovar. "Náš Adámek je na světě! Zatím je to velký sympaťák," zveřejnil na Facebooku.

Třicetiletá zpěvačka se u našich východních sousedů proslavila tím, že jako první vyhrála populární soutěž, tehdy ještě pod názvem Slovensko hľadá SuperStar. Postupně se ale z popu přetransformovala více do alternativní scény a s jazzovými, folkovými či bluesovými verzemi svých písní získala mnoho fanoušků. Těm českým může být známá spoluprací se známými folkaři Neřež nebo duetem s Vojtěchem Dykem, který si můžete poslechnout pod článkem.

Nové album "Štědrý večer" stihla vydat před vánoci a toho, že sklidila chválu i na našem serveru, si všimli i na portálu hudba.zoznam.sk, kde napsali:"S albem zaujala i v Česku. Například v recenzi většinou kritického portálu musicserver.cz dostala devět z deseti bodů. Zaslouženě, album je vynikající."

Návrat zpěvačka plánuje brzy. Výše zmíněný slovenský hudební server napsal, že dle svých slov to bez zpívání a koncertování dlouho nevydrží.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY