Kdo bude hrát Amy Winehouse? Lady Gaga, přeje si její otec

06.12.2012 13:17 - Andrea Šafářová | foto: facebook interpreta

Amy Winehouse
© celeb9.com
O natočení biografického filmu o Amy Winehouse se spekuluje už nějakou dobu. Stejně tak o vhodné kandidátce, jež by měla tu čest prožít její 27 let dlouhý/krátký život na plátně. Nyní však promluvil její otec Mitch. A udělal ve všem jasno.

Tak zaprvé - životopisný snímek bude. Potvrdil to s definitivní platností pro magazín Heat. A zadruhé, jeho dceru by neměl ztvárnit nikdo jiný, než stejně bohémsky žijící a volně smýšlející zpěvačka Lady Gaga. Ta skrze médium dokonce od Mitche dostala pozvánku na konkurz: "Lady Gaga je na konkurzu na roli Amy vítána - byla by skvělá," prorokuje pan Winehouse. Odmítnutí nabídky se ale s největší pravděpodobností bát nemusí.

Ba naopak. Interní zdroj již loni v srpnu přistihl Gaga doslova básnit o uctívaném soulovém vzoru: "Netoužím po ničem jiném, než se převtělit do mé modly na velkém plátně." Po roli Amy prý zoufale prahne, a pokud by u otce předčasně zesnulé přece jen obstála, odbyla by si svůj herecký debut se záviděníhodnou pompou. S myšlenkou prosadit se na stříbrném plátně si zpěvačka pohrávala již před červencem 2011, kdy byla problémová jazzmanka nalezena ve svém domě mrtvá.

Nadšení z chystaného projektu Lady Gaga rozhodně upřít nelze. Jediným zádrhelem v natáčení by tedy mohla být už jen časová vytíženost umělkyně. Ta se nyní nachází uprostřed tvůrčího procesu k nové desce "ARTPOP", která se na pultech obchodů objeví během příštího roku. Zatím má napsáno padesát písniček, jak se pochlubila příznivcům na Twitteru. Inu, to je dobrý základ.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY