Nové desky pro 47. týden

18.11.2012 05:00 - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Hvězdy, hvězdy, hvězdy. To je to, co nás čeká příští týden. S novými alby se přihlásí Rihanna, Susan Boyle, Pitbull, Zucchero, Joe Cocker a v nové sestavě i Budoár staré dámy. Naopak na koncertní záznamy už netrpělivě čekají fanoušci Coldplay, Led Zeppelin, Beach Boys, Škwor i AC/DC. Deset let kariéry zrekapituluje Kelly Clarkson.
Pokud se v pondělí 19. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Rihanna - Unapologetic (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / r'n'b

Rihanna - Unapologetic
Ačkoli Rihanna se svými alby rozhodně nešetří, s každým dalším CD je to další čím dál více očekávanější. To platí i o dalším jejím počinu "Unapologetic", který nachystala přesně rok poté, co vydala zatím poslední desku "Talk That Talk". Novinka přinese celkem čtrnáct písní a s nimi i nový zvuk. Na něm se podílela celá armáda nejrůznějších osobností hudebního světa. Mezi autory se to blýská jmény jako Sia, Emeli Sandé, David Guetta, nebo The-Dream. Poslední dva jmenovaní se podíleli i na produkci a s nimi například StarGate, Benny Blanco, Chase & Status či No I.D. Přímo na albu pak uslyšíte ještě Eminema, již zmíněného Guettu, rappera Futura a Chrise Browna v písničce "Nobody's Business", v níž vysamplovala hit Michaela Jacksona "The Way You Make Me Feel". První singl, který Rihanna z alba představila, byla písnička "Diamonds". Videoklip k němu nahrála na své VEVO. Najdete-li v obchodě deluxe edici, dostanete navíc ještě jednu skladbu a dva remixy již zmíněného "Diamonds" a DVD s prvními dvaceti minutami záznamu koncertu v londýnské O2 areně při loňské koncertní zastávce v rámci Loud Tour.


Coldplay - Live 2012 (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / pop rock / alternativní rock

Coldplay - Live 2012
Britští Coldplay poměrně dlouho nenabídli svým fanouškům záznam svého koncertu. Naposled a vlastně i úplně poprvé to bylo před devíti lety, kdy vydali živák s názvem "Live 2003". Ani letos si s názvem příliš hlavu nelámali, a tak jej pojmenovali takřka identicky "Live 2012". Coldplay nedávno uvedli snímek do kin a nyní se dostává i na DVD v kombinaci s CD a na Blu-Ray. Základem celého nosiče je záznam nedávné show v pařížském Stade de France, kde kapelu sledovalo sedmdesát pět tisíc lidí. Kapelu na pódiu doprovodila například i dnes zmiňovaná Rihanna, která si s kapelou vystřihla jejich společný hit "Princess Of China". Film režíroval Paul Dugdale, jenž má za sebou práce na koncertních DVD Adele nebo Prodigy. Vedle koncertu v Paříži jsou ve filmu i záběry z Montrealu a Glastunbury 2011. "Chtěli jsme natočit film, který by byl tak intimní, jak to jen výpravná show umožní" svěřil se režisér. Pokud jste se nedostali do kina, nebo přímo na pražský koncert, může vás nalákat například oficiální trailer na YouTube.com.


The Pogues - The Pogues In Paris - 30th Anniversary Concert At The Olympia
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock / keltská hudba / punk

The Pogues - The Pogues In Paris
Třicet roků na scéně je třeba pořádně oslavit! The Pogues o tom ví své a oslavovat chtějí především s fanoušky. Proto uspořádali letos v říjnu hned dva koncerty ve francouzské metropoli, jehož záznam nyní představují i posluchačům. Na CD, DVD nebo na Blu-Ray disku k vám tedy míří výběr sedmnácti písní odehraných v plnohodnotné sestavě čítající tato jména: Shane MacGowan, Spider Stacey, Jem Finer, James Fearnley, Andrew Ranken, Phillip Chevron, Terry Woods a Darryl Hunt. Časopis Q tvrdí, že The Pogues patří mezi padesátku kapel, které musíte vidět, než zemřete. Jestli tomu tak skutečně je, posuďte už nyní prostřednictvím traileru na YouTube.com kanálu vydavatelství Universal Music.


Led Zeppelin - Celebration Day (2Cd) (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock'n'roll / blues

Led Zeppelin: Celebration Day
Když se Led Zeppelin objevili před pěti lety na pódiu, fanoušci nechtěli věřit svým očím. Skutečně tomu ale tak bylo a slavná kapela vystoupila v londýnské O2 Areně jako hlavní hvězda vzpomínkového koncertu na svého blízkého známého Ahmeta Erteguna, dobře známého jako zakladatele gramofirmy Atlantic Records. Led Zeppelin ve složení John Paul Jones, Jimmy Page, Robert Plant a Jason Bonham (syn zesnulého bubeníka Johna Bonhama) odehráli téměř dvouhodinovou show, během které zaznělo na šestnáct písní. Je jasné, že při takovém koncertě nesměly chybět kamery, jejichž záznam nyní míří i k nám. Jak "Celebration Day" v podání Led Zeppelin po sedmadvaceti letech opět na scéně vypadá, jste mohli zahlédnout i v kinech (a ano, i v těch českých). Pokud si chcete set vychutnat naplno v domácím pohodlí, máte jedinečnou příležitost: Můžete sáhnout po CD, DVD, LP nebo Blu-ray disku. Samozřejmě je možné pořídit si i rozšířené edice - 2CD, 2CD a DVD nebo 2CD a Blu-ray. Album jako LP na vinylu si budete moct pořídit po vánočním šílenství 28. ledna 2013. Trailer k albu společně s několika ukázkami je pro vás připraven na stránkách YouTube.com


Tip týdne

Joe Cocker - Fire It Up (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: blues / rock / soul

Joe Cocker - Fire It Up
Po platinovém albu z roku 2010 "Hard Knocks" přichází Joe Cocker s novým albem "Fire It Up" a na svém třiadvacátém studiovém albu opět navazuje na spolupráci s producentem Mattem Serleticem, kterého jinak známe i z alb Matchbox Twenty, Santany, Roba Thomase nebo Collective Soul. V Californian Emblem Studios chtěli natočit album plné silných a výrazných písní, což komentuje sám zpěvák: "Pro mě je natáčení alba něco jako malování obrazu. Chápete, máte dvanáct písní a každá z nich je jinak barevná. Nemám rád, když se všechno odvíjí v jedné náladě". Prvním singlem je titulní skladba "Fire It Up" a jeho videoklip je již nyní k vidění na zpěvákově webu. Vedle standardní verze a té na vinylu bude k dispozici i deluxe edice s dvěma songy navíc a především DVD, kde naleznete šest živých písniček.


Zucchero - La Sesion Cubana (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: latin rock / latino

Zucchero - La Sesion Cubana
Italský zpěvák Zucchero dlouho snil o nahrávání s kubánskými hudebníky a nyní se mu to splnilo prostřednictvím alba "La Sesion Cubana". Deska byla nahrána na Kubě, v Havaně a počet hostů závisí hlavně na tom, jakou jazykovou verzi si vyberete, zda italskou, španělskou, či mezinárodní. Můžete narazit na lidi jako Bebe, Djavan, Pedrito Calvo či Manà. "La Sesion Cubana" produkoval Don Was a obsahuje šest nejúspěšnějších Zuccherových hitů, zcela přepracových do nových verzí a sedm skladeb, které Zucchero doposavad nenahrál. Příkladem je třeba i slavná "Guantanamera (Guajira)", jejíž videoklip sdílí zpěvák na svých stránkách.


Kid Rock - Rebel Soul (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: hard rock / rock

Kid Rock - Rebel Soul
Rocker Kid Rock se chtěl vrátit na hudební scénu s pořádně třaskavou deskou. Udělal vše potřebné: Nahrál třináct kousků, které také sám produkoval a hned pilotní singl "Let's Ride" zasvětil vojákům a vojandám. Podle slov vydavatele se dílo povedlo: "Kid Rock si upevňuje své místo na scéně jako rocker, který si umí výtečně pohrát s hudebními žánry!" Je tomu skutečně tak? Posuďte sami podle poslechu pilotního singlu na YouTube.com kanálu Kida Rocka.


Jan Spálený - Sedmdesát (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock / blues

Jan Spálený - Sedmdesát
Oslavenec, který si na svou počest vybral kolekci svých největších songů. To je Jan Spálený, instrumentalista, zpěvák, skladatel, textař, aranžér, kapelník nebo i producent. Připravil obsáhlý box "Sedmdesát", který obsahuje vedle reedicí také písně, které zatím nebyly zveřejněny. V každém případě se můžete těšit na kvalitní zvuk, na který dohlížel sám autor písní. CD s pořadovým číslem jedna přináší nezvalovský komplet "Edison" a "signál času", druhý disk spojuje materiál sólového alba "Já se tě nevzdám" a "Asi v tom bude nějakej háček" a poslední disk obsahuje kousky z desek "Havran" (včetně titulního songu v překladu básníka Nezvala), "...ještě jednou si vrznout" (s Ogdenovou a Zábranovou "Baladou o katovi"), "Zahrada v dešti" ("Píseň o tvé ruce" Jiřího Stránského) a "Vytopená dáma" (Hadačova titulní a Aviatik). Hudební ukázky najdete na stránkách vydavatelství Supraphon.


Susan Boyle - Standing Ovation: The Greatest Songs From The Stage (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / střední proud

Susan Boyle - Standing Ovation: The Greatest Songs from the Stage
Jako každý rok touto dobou od vítězství v soutěži "Britain’s Got A Talent" se i letos hlásí o slovo Susan Boyle. Její počin roku 2012, celkem čtvrtý v pořadí, dostal název "Standing Ovation: The Greatest Songs From The Stage" a skotská zpěvačka se na něm zaměřila na hity zlaté filmové éry i muzikálových evergreenů. Opět jej natočila ve spolupráci s producentem Biffem Stannardem, se kterým vybrala a nazpívala například "Send In The Clowns", "Memory", "Bring Him Home", slavnou muzikálovou melodii "Somewhere Over The Rainbow", velký hit Abby "The Winner Takes It All" i třeba fotbalovou hymnu "You'll Never Walk Alone". Album také obsahuje duety se zpěvaččinými celoživotními idoly Donnym Osmondem a Michaelem Crawfordem. Krátký pohled na část písniček nabízí Susan Boyle na svém VEVO.


Pitbull - Global Warming (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: hip house / dance-pop

Pitbull - Global Warming
Stejnou normu jako Susan Boyle má i americký rapper a skladatel Pitbull. Na loňské "Passion Pit" tak letos navazuje novinkou "Global Warming", které je jeho sedmým studiovým albem. Přichystal si pro něj dvanáct písniček, mezi nimiž bude i letošní hit a ústřední píseň k filmové komedii "Men In Black 3" "Back In Time". Vyjma zmíněného singlu a poslední písničky si do všech zbývajících pozval nějakého hosta. Najdete mezi nimi Christinu Aguileru, The Wanted, Enrigue Iglesiase, Chrise Browna, Ushera, Jennifer Lopez, či Australankou Havanu Brown. Osm z nich propaguje česká pobočka Sony Music na svém facebook.com. Kupodivu mezi dvanáctkou skladeb, nenajdete aktuální singl "Get It Started" se Shakirou. Ten je totiž k dispozici pouze na deluxe edici společně s třemi dalšími songy.


Kelly Clarkson - Greatest Hits - Chapter One (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / pop rock

Kelly Clarkson - Greatest Hits - Chapter One
Kelly Clarkson má letos hned dva důvody k pořádné oslavě. Jednak jí letos v dubnu bylo kulatých třicet let a především přesně před deseti lety slavila svůj velký triumf v prvním ročníku American Idol a v návaznosti na tom pak i první singl na špičce amerického singlového žebříčku. Od té doby vydala pět, více či méně úspěšných alb, a tak není divu, že nyní nastal ten pravý čas na rekapitulaci. Tu dělá prostřednictvím výběrovky "Greatest Hits - Chapter One", kam zařadila třináct svých největších hitů, které navíc doplnila raritní vánoční "I'll Be Home For Christmas" vydanou původně pouze pro iTunes a především pak třemi novinkami. První z nich "Don't Rush" nazpívala s country zpěvákem Vincem Gillem, dalším je "Catch My Breath", který jsme vám představili před časem a třetí novinkou je písnička "People Like Us", který nedávno Kelly Clarkson nahrála na své YouTube.com. Album vyjde i v deluxe edici, která přinese nejen o čtyři hity navíc, ale především DVD se všemi čtrnácti videoklipy, které doposud zpěvačka natočila.


Beach Boys - The Beach Boys 50-Live (DVD)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / rock / alternativní rock

Beach Boys - 50: Live In Concert
Velký comeback Beach Boys nemohl zůstat bez povšimnutí, a tak se fanoušci mohou nyní těšit na záznam jejich koncertního vystoupení z proběhlého turné, kterým oslavili padesátileté výročí své existence na hudební scéně. V sestavě, která čítá Briana Wilsona, Mikea Lovea, Ala Jardinea, Bruce Johnstona a Davida Markse, vystoupili a odehráli jedenadvacet kousků a všechny z nich najdete na první DVD. DVD 2 pak přináší rozhovory, další živáky, dřívě nezveřejněné záznamy z roku 1966 (z dob "Good Vibrations") a další bonusové materiály ze zákulisí nebo vzpomínku na bývalé členy Carla a Dennise Wilsona. Prozatím vám nabízíme ukázku v podobě traileru na webu YouTube.com.


Il Volo - We Are Love (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: klasický crossover / operní pop

Il Volo - We Are Love
Rok a půl po svém eponymním debutu se vrací italské trio tenorů Il Volo s novým albem, které nazvali "We Are Love". Debutu se prodalo milion kusů, a tak není divu, že Piero Barone, Ignazio Boschetto a Gianluca Ginoble takřka nic na svém konceptu nemění. Album opět produkovali Humberto Gatica a Tony Renis a jako hosté se na album objevují například Placido Domingo a Eros Ramazzotti. Na albu najdete coververzi hitu Aerosmith "I Don’t Want To Miss A Thing" či "Beautiful Day" od U2.


3 Doors Down - Greatest Hits (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock / post-grunge

3 Doors Down - Greatest Hits
Americká rocková parta 3 Doors Down působí na hudební scéně již šestnáct let, má na svém kontě pět řadových alb, ale doposud žádný výběr hitů. To se nyní změní. Pětice z Mississippi vydává kompilaci s jednoduchým názvem "Greatest Hits", kam zařadila nejen devět svých největších hitů, ale především i tři novinky - "There’s A Life", "Goodbyes" a aktuální singl "One Light", který v podobě lyric videa uslyšíte na stránkách kapely.


Thomas Puskailer - Make Believe (Championship Records)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / dance-pop

Thomas Puskalier - Make Believe
V první Česko Slovenské SuperStar Thomas Puskailer zaujal spíše svým úsměvem, než pěveckými výkony. Přesto nyní vydává debutové solo album "Make Believe" a fanoušci se mohou těšit na dvanáct popových skladeb a pět tanečních remixů. Thomas Puskailer nazpíval celé album v angličtině, kterou považuje za svou rodnou řeč. Ke spolupráci na něm přizval poměrně výjimečné lidi. Skladby "Make Believe" a "Artificial Light" vznikly ve spolupráci s newyorským producentem Billem Grainerem, který má na kontě cenu Grammy a nahrával s Jennifer Hudson. Další čtveřici spoluprodukoval Joe Dworniak v Anglii, jež má ve svém portfoliu jména jako Paul McCartney, Duran Duran nebo Salt N Pepa. Album se nahrávalo v bratislavském studiu Creative Music House a kombinuje klubové, popové a taneční zvuky. První ochutnávky servíruje Thomas na svém soundcloud.com.


AC/DC - Live At River Plate (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: hard rock

AC/DC - Live At River Plate
Kultovní rockeři z AC/DC jsou zase v kurzu a pořádně si to užívají. Pro fanoušky mají nový živák, který pořídili před třemi lety v Buenos Aires. Odehráli zde trojici koncertů, kterým přihlíželo téměř dvě stě tisíc fanoušků. Není divu, kapela se sem vracela po třinácti letech, které uplynuly od jejich poslední tamější zastávky. Vystoupení snímalo na dvaatřicet kamer jen s HD rozlišením. Kromě rockových mohykánů stojí za živákem ještě další dva velmi vážení muži - režisér David Mallet a producent Rocky Oldham. Také hlavně díky nim se můžete těšit na devatenáct kousků (sto deset minut) a také na záběry ze zákulisí. Bude dostupný hned v několika verzích - na DVD, Blu-Ray a také v limitované edici s tričkem. Než se v pondělí vypravíte od obchodu, podívejte se na trailer.


Mista - Show Me (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: taneční pop / eurodance

Mista - Show Me
Slovensko k nám naimportovalo dalšího interpreta. A to doslova. Ačkoli zpěvačka Mista pochází od našich východních sousedů, kde absolvovala klasické hudební vzdělání, a to konzervatoř a Vysokou školu muzických umění v Bratislavě, nakonec se před časem usadila v Praze. Tady natočila své dva první hity "Rock It (United)" a "Never Hide", které jsou od klasiky hodně vzdálené. Jsou totiž coververzemi tanečních hitů z devadesátých let - první měli na svědomí Prince Ital Joe a Marky Mark a ten druhý "Run Away" MC Sar & Real McCoy. Nyní se rozhodla vydat v podobném duchu celou desku s názvem "Show Me". Ta přinese celkem osm songů plus pět mixů některých písniček. První tři jsou v podobě klipů dostupné na jejím webu.


Budoár staré dámy - Láva (Vlastní náklad - distribuce Indies Scope)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: alternativní rock / indie rock

Budoár staré dámy - Láva
Brněnská kapela Budoár staré dámy po roce 2008, kdy ji vyšlo album "Dobrou noc, světlo", přišla o část sestavy. Zbyla v ní pouze dvojice Marta Svobodová - Štěpán Svoboda. V roce 2009 je doplnil Tomáš Doležal, který hrál, respektive ještě hraje na dechové nástroje v kapelách Čvachtavtavý lachtan, Furré a v Budoáru se objeví s dechovým midi-kontrolerem. Kytaristou se stal Marek Laudát z kapel Lunochod, Blue-box, či Grimasa Ćápa a na basovou kytaru hraje Tomáš Ergens taktéž z Blue-box. již v této sestavě nahráli další CD Budoáru s názvem "Láva" a mělo by se jednat o záležitost nesmírně poetickou, přemýšlivou, zároveň však magickou a neuvěřitelně energickou. Zda je tato charakteristika pravdivá, můžete zkoumat poslechem desky na stránkách vydavatelství Indies Scope.


Tiziano Ferro - L'amore è una cosa semplice (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop

Tiziano Ferro - L'amore è una cosa semplice
Italský zpěvák Tiziano Ferro se po třech letech opět zavřel do studia a společně s producentem Michelem Canovou, známým ze spolupráce s umělci jako Jovanotti nebo Eros Ramazzotti, dal dohromady novou a v pořadí pátou studiovku. Desce předcházely už čtyři singly včetně pilotní ochutnávky "La differenza tra me e te", která se dostala do éteru už v polovině října. Kromě tohoto kousku obsahuje deska dalších čtrnáct kusů včetně bonusové "Karma" s hostujícím Johnem Legendem. Pro německý trh je navíc připravena další skladba navíc "Liebe ist einfach / L'amore è una cosa semplice", kam si zpěvák a skladatel pozval také Cassandru Steen. Pro hudební ukázky navštivte oficiální web Tiziana Ferra.


Karel Kryl - Kdo jsem...? (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk / altenativní folk

 Karel Kryl - Kdo jsem...?
Vydavatelství Supraphon zašátralo ve svých archivech, konkrétně v tom se jménem Karel Kryl a vydává kombinaci CD a DVD s názvem "Kdo jsem...?". Ještě před tím, než slavný písničkář zemřel, stihl filmový režisér Dušan Rapoš natočit stejnojmenný dokument, shrnující písně, verše, vzpomínky a úvahy malého velkého muže. Jde o živé natáčení za slunce i v dešti, o nejslavnější, jen občas zpívané i dosud nezveřejněné písně, úryvky veršů, vzpomínky na matku, zamyšlení na různá témata i trefné rozborky politiky. Tento záznam se kdysi objevil jako VHS kazeta, o deset let později také jako limitované, prakticky neobchodované DVD. Nyní bude k dostání jako komplet základního hudebně-poetického filmu a dokumentu z natáčení. Videopředloze se dostalo aktuálních studiových obrazových a zvukových úprav. Součástí balení je vedle fotografie Ivana Malého, bookletu s výběrem Krylových textů a úvah i CD, nabízející všech pětadvacet písní obsažených na DVD.


Škwor - Natvrdo Live (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock

Škwor - Natvrdo Live
Škwor mají na kontě loni vydanou desku "Drsnej kraj" a nyní se hlásí s novým živákem "Natvrdo Live". Jedná se o první oficiální plnohodnotné DVD skupiny s přidaným bonusovým CD. Název odkazuje na speciální dokument "Rok v Drsným kraji", kterým kapela mapuje letošní festivalovou sezónu. Tento hodinový klenot servírují fanouškům bez příkras a jakékoliv cenzury. Dokumentární snímek dostala na starost dvojice mladých filmařů Ondřej Kurčík a Pavel Brychta, kterým se podařilo zaznamenat zcela autenticky dění kolem kapely v zákulisí koncertů, na cestách a těsně před vstupem na pódium. Řadu zábavných momentů střídá pohled na stresové situace v "backstage", nudu při nekonečném cestování a čekání, stejně tak emoce a euforii po úspěšných vystoupeních. Samotný záznam hodinového koncertu prezentuje skupinu ve skvělé formě před deseti tisíci nadšenými fanoušky. Trailer k DVD najdete na webu YouTube.com a na podobné adrese se můžete podívat i na ochutnávku z koncertní části DVD.


V krátkosti

  • Zavzpomínat na velký průlom se rozhodli Massive Attack. Britská formace balancující na hraně žánrů elektroniky a alternativního hip hopu posílá do obchodu rozsáhlou reedici debutové desky "Blue Lines", která je v devadesátých letech vyšvihla mezi nejsledovanější kapely a výrazně ovlivnila tehdejší dění na hudební scéně. Aktuální verze je dostupná ve zremasterované edici na klasickém CD, v digitální podobě nebo v limitovaném deluxe boxu. Ten čítá kromě cédéčka ještě DVD s audio záznamy ve vysokém rozlišení, dva 180tigramové vinyly a také originální promo plakát k nahrávce.
  • Devadesátá léta si budete moct připomenout také se Smashing Pumpkins. Ti už před časem oznámili vydání obři reedice svého ikonického dvojalba "Mellon Collie and the Infinite Sadness". Nové vydání bude skutečně megalomanské: Čtyři vinyly, dvě CD nebo luxusní balíček pro sběratele o pěti discích a DVD. Celý balíček tedy čítá na sto šest kousků. Kromě standardního tracklistu alba v lepším zvukovém formátu se můžete těšit na živáky, alternativní mixy některých kousků a dříve nevydané tracky. Bonusový materiál je rozprostřen na tři kotouče a každý z nich je pojmenovaný po jiném druhu čaji. Takže tedy: Morning Tea, High Tea, Special Tea. Že je celý set pěkně zabalen a opatřen vylepšeným coverem, není snad třeba v případě perfekcionisty Billyho Corgana ani dodávat.


Dále vychází:

Abba - Abba (CD+DVD) (Universal)
Alice Cooper - Old School (reedice) (Universal)
Beach Boys - Career Spanning (Box Set/Limited) (EMI)
Beach Boys - Surfin' Safari (Limited 10"l) (EMI)
Beethoven - Symphonies 7 & 8 (EMI)
Billi Hollywood & ELPE - XXL (EMI)
Culture Club - All The Best (EMI)
Curtis Mayfield - Bach - Cantatas (EMI)
David Bowie - Jean Genie/Limited (singl) (EMI)
Daylight Dies - A Frail Becoming (Mystic Production)
Dubliners - All The Best (EMI)
Eddie Cochran - All The Best (EMI)
Faure - Requiem / Keenlyside Simon (EMI)
Front Line Assembly - Airmech (H'art)
Gabrielle Aplin - Please Don't Say You (singl) (EMI)
Gerry & Pacemakers - All The Best (EMI)
Grieg - Piano Concertos & Lyric Pieces (EMI)
Helene Fisher - Fur Einen Tag (EMI)
Heroes Del Silencio - El Espiritu Del Vi (EMI)
Human League - All The Best (EMI)
Jean-Louis Aubert - Live=Vivant (limited) (EMI)
Linkin Park - Living Things (vinyl) (Supraphon/Warner Music)
Marduk - Dark Endless (EMI)
Motorhead - The Complete Early Years - Boxset (Universal)
Mychael Danna - Life Of Pi (soundtrack) (Sony Music)
Neil Young & Crazy Horse - Psychedelic Pill (vinyl) (Supraphon/Warner Music)
Neil Young & Crazy Horse - Psychedelic Pill (BluRay) (Supraphon/Warner Music)
Norah Jones - Little Broken Hearts Remix (vinyl) (EMI)
Prohaska/Adoro/Hope/Mayer - Frohe Weihnachten (Universal)
Rachmaninov - Etudes-Tableaux (EMI)
Ramones - All The Best (EMI)
Rudolf Kempe - Waltzes (EMI)
Různí - Cinderella (EMI)
Různí - Kontor Biggest Hits Of 2012 Top (EMI)
Různí - Now 83 (EMI)
Různí - Now That's What I Call Disney (EMI)
Různí - Piesne Kysuc (EMI)
Různí - Songs & Story:Finding Nemo (EMI)
Různí - Songs & Story:Pocahontas (EMI)
Různí - Tie detvianske zvony (EMI)
Různí - Taneční liga Best Dance... (Universal)
Sacramentum - Far Away From The Sun (EMI)
Scarlatti - Sonatas/Pletnev Mikhail (EMI)
Schubert - German Mass/Sawallisch (EMI)
Schubert/Lieder - Fisher-Dieskau,Dietric (EMI)
Shadows - All The Best (EMI)
Shirley Bassey - All The Best (EMI)
Simple Minds - 5X5 Live / Limited (EMI)
Stranglers - All The Best (EMI)
Tchaikovsky - Piano-Concertos,Violinconc (EMI)
Vivaldi - Gloria, Magnificat (EMI)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY