Rapper Tech N9ne vystoupí poprvé v Praze již v úterý

19.11.2012 15:27 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Tech N9ne v Lucerna Music Baru flyer
© facebook interpreta
Již v úterý 20. listopadu zažije Praha koncertní premiéru ikony nezávislého hip hopu. Do Lucerna Music Baru přijede v rámci evropského turné šílený americký rapper Tech N9ne. Jeho proslulou show podpoří dlouholetý parťák Krizz Kaliko a jako předskokani vystoupí představitelé českého horror rapu Sodoma Gomora.

Tech N9ne je svůj, originální, nezávislej. Alba vydává na vlastním labelu Strange Music, a i když se drží mimo mainstreamový proud, dokázal prodat více jak milion desek a jeho nahrávky pravidelně okupují přední příčky hitparád. Fenomenální úspěch v rapových, nezávislých a dokonce i mainstreamových hitparádách zaznamenalo jeho loňské album "All 6’s And 7’s", které je doslova prošpikované zvučnými jmény, jako jsou Busta Rhymes, B.o.B., Snoop Dogg, T-Pain, Lil Wayne, Stephen Carpenter z Deftones a mnoho dalších.

A na co se můžou fanoušci hip hopu v úterý těšit? "Můžete se těšit na syrovou energii, na největší rapově-akrobatickou show, jakou jste kdy v životě viděli. Je pro nás těžký každý koncert dávat každý slovo textu úplně přesně tam, kam patří. Ale když to vyjde dokonale, je to ta nejlepší věc, jakou jste kdy viděli. Těžký pro nás, zábava pro fans," popisuje Tech N9ne svoji show.

Vstupenky jsou v předprodeji na pokladně Lucerna Music Baru za 400 Kč, v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatek prodejce. Vstupenky jsou k dispozici také online přímo na klubových stránkách www.musicbar.cz anebo na Facebooku. Cena na místě bude 500 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY