shop.musicserver.cz
Nové desky pro 45. týden

Nové desky pro 45. týden

Vydáno: 04.11.2012 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

První listopadový týden se novinkově představí dlouho očekávaní Aerosmith, s francouzským albem Céline Dion, americký všeuměl Ne-Yo, vánoční Cee Lo Green a Christina Perri, mezinárodní uskupení Alvik, rockeři Marillion, slovenští Horkýže Slíže, metalisti Therion a zavzpomínáme i na legendární koncert Queen v Budapešti.

Pokud se v pondělí 5. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Aerosmith - Music From Another Dimension! (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock / hard rock

Aerosmith - Music from Another Dimension
Trvalo dlouhých jedenáct let a několik odkladů, než americká rocková kapela Aerosmith předstoupila před své fanoušky s novým materiálem. Od alba "Just Push Play" z roku 2001 totiž vydala pouze desku coververzí "Honkin' On Bobo" a několik živáků. Patnácté album létajících kovářů dostalo název "Music From Another Dimension!" a nahrávalo se v Los Angeles a v Massachusetts. Jeho producenty se stali Jack Douglas, který produkoval prvních pět alb kapely, Steven Tyler a Joe Perry. Výjimku tvoří tři tracky, které produkoval Tyler spolu s Martim Frederiksenem. Už volba Douglase naznačuje, že skupina se chtěla vrátit ke svým kořenům. Celkem na desku vybrali patnáct nových skladeb a do studia si přivedli i několik hostů. V písničkách postupně uslyšíte například Juliana Lennona, Tylerovu dceru Miu, Johnnyho Deppa, z porotování American Idol si Tyler přivedl americkou country zpěvačku Lauren Alaina a tou nejzářivější hvězdou je Carrie Underwood. Aerosmith postupně vypouštějí jednotlivé skladby prostřednictvím webu časopisu Rolling Stone. Fanoušci by měli určitě pátrat po deluxe verzi alba obohacenou o pět videí ze živých vystoupení, interview se všemi členy kapely a tři bonusové skladby.


Ne-Yo - R.E.D. (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: r'n'b / hip hop

Ne-Yo - R.E.D.
Americký zpěvák Ne-Yo je v posledních měsících dosti vytížený. Mohli jsme ho slyšet v "Let’s Go" Calvina Harrise, vypomohl na novince Timbalanda a T-Paina, ale především připravoval svou vlastní nahrávku. Ještě před tím, ale po čtyřech albech opustil label Def Jam a stal součástí slavného Motownu, pod jehož křídly nyní vydává své páté album "R.E.D." Tato tři písmena jsou zkratkou slov "Realizing Every Dream", což je celoživotním mottem tohoto úspěšného zpěváka, skladatele, producenta a tanečníka. Do podvědomí "R.E.D." uvedly již tři singly, z nichž nejvýraznější byl "Let Me Love You (Until You Learn To Love Yourself)" má na svědomí norský producent Stargate. V dalších písničkách ho doplnili ještě Shea Taylor, Phat Boize a Luke Laird. Ne-Yo stejně jako u předchozích nahrávek nevyužil příliš hostů. Výjimkou je pouze Wiz Kalifa a překvapivě i country hvězda Tim McGraw. První ochutnávky servíruje na svém VEVO.


Tip týdne

Céline Dion - Sans Attendre (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: šanson / pop / pop rock

Céline Dion - Sans Attendre
Francouzská alba Celine Dion měla vždy v její diskografii své unikátní postavení a byla zcela odlišná od těch anglických. Takovéto postavení si drží i novinka "Sans Attendre". Už pět let čekají fanoušci Celine Dion na její novou nahrávku a přestože zpěvačka zároveň chystala i anglicky zpívanou "Water And A Flame", přednost dostal právě frankofonní svět. Deska přinese celkem čtrnáct nových písní, na jejichž natáčení si Céline pozvala několik svých blízkých přátel. Tím hlavním je, jako v případě posledních třech francouzských alb, Jacques Veneruso a k němu se přidali například Thierry Blanchard, Patrick Hampartzoumian či David Gategno. Společně s nimi desku nasměrovali na charakteristickou směs popu, šansonu a rocku s francouzským kořením. Do studia si navíc pozvala i několik hostů - s Jean-Pierrem Ferlandem nazpívala duet "Une chance qu’on s’a", Johnny Hallyday vypomohl s písní "L’amour peut prendre froid" a za zmínku stojí i spolupráce s Henrim Salvadorem ve skladbě "Tant de temps". Podstatnou část alba si už dnes můžete poslechnout na jejích oficiálních stránkách. Fanoušci jistě vyhledají deluxe edici se dvěma písničkami navíc včetně Brelovy "Ne me quitte pas".


Cee Lo Green - Ceelo's Magic Moment (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: vánoční hudba / pop / soul / funk

Cee Lo Green - Ceelo's Magic Moment
Zatímco loňský rok byl na vánoční alba slabší, letos se hudebníci snaží více a to i ti, u kterých bychom to nečekali, jako třeba Cee Lo Green. Do vánoční tématiky přispěje albem "Ceelo's Magic Moment" a jak už jsme od Cee La zvyklí, jistě nebude zcela tradiční. Do vánočních motivů totiž přimíchává i trochu toho soulu, funky a především svého signifikantního hlasu. Desku poskládal z klasiky, moderních věcí jako "All I Want For Christmas Is You", ale i svých vlastních písniček složených pouze pro toto album. Pozval si i několik hostů jako a capella soubor Straight No Chaser, loutky The Muppets, Roda Stewarta a především Christinu Aguileru, se kterou nazpíval "Baby, It's Cold Outside". Výsledkem je čtrnáct skladeb, jejichž ukázky si můžete poslechnout v internetovém obchodě Amazon.com.


Cody Simpson - Paradise (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / r'n'b

Cody Simpson - Paradise
Australský popový zpěvák Cody Simpson má sice jen patnáct let, ovšem talent by mohl rozdávat. Kariéru začal ve svém dětském pokoji, kde nahrával své nápady a posléze zveřejňoval na YouTube.com. Od té doby uplynuly už tři roky a nyní tu máme jeho první vlastní LP, kterému v červnu předcházelo mini album "Preview To Paradise". Řadovka se nejmenuje jinak než "Paradise" a posluchačům přináší desítku písní. Dvě z nich "Got Me Good" a "Wish U Were Here" jistě znáte i z rádií, neboť se staly dvěma hlavními singly. Za produkcí líbivých písniček, které si můžete poslechnout na zpěvákových stránkách, stojí například DJ Frank, Adam Messinger nebo Nasri a Dr. Luke. Justin Bieber má velkou konkurenci, nemyslíte?


Alvik - Your Name Here (little m records)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: nu-jazz

Alvik - Your Name Here
Ačkoli formace Alvik působí v Česku, za domácí skupinu ji lze označit pouze částečně. Jejími členy jsou Američanka Andrey "Anya" Stuart usazená v Paříži, tři Češi, Nor žijící v Berlíně a doplňuje je ještě Francouz zodpovědný za projekce. Jejich nové, v pořadí již třetí album pojmenovali "Your Name Here" a fanoušci si na něj museli počkat poměrně dlouhé čtyři roky, přestože s jeho přípravou se začalo již před dvěma roky. Skladatelský tandem Michal Pajdiak a Andrea Stuart si na trase Praha - Paříž nejprve vyměňoval prvotní hudební skicy a posléze se do vzniku desky zapojili i ostatní členové. Výsledek odpovídá založení jednotlivých členů - dva jsou vynikající jazzoví muzikanti, další je spíše rockově založený, Anya se hlásí k folku a popu a 'zvukový inženýr ' je ovlivněný moderním soulem a r&b. Prvním singlem albe je písnička "Impression", jejíž videoklip uvidíte například na bandzone.cz formace.


Friendly Fires - Late Night Tales (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / disko / world music

Friendly Fires - Late Night Tales
Jubilejní třicátý díl putovní série "Late Night Tales" byl svěřen do rukou britských Friendly Fires. Do parády si vzali kousky od Stereolab, Dropping Bibio a dalších interpretů a ladně klouzají z disco tónů přes art pop do jemných ambientních vod. Nechybí ani závěrečný "Flat Of Angles", jemuž propůjčil svůj hlas Benedict Cumberbatch, hvězda úspěšné seriálové adaptace BBC "Sherlock". Pro ukázku z kompilace navštivte stránky Late night Tales.


Christina Perri - A Very Merry Perri Christmas (EP) (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: vánoční hudba / pop folk

Christina Perri - A Very Merry Perri Christmas (EP)
Dalším, kdo přispěje do vánoční atmosféry svou představu svátků, je americká písničkářka Christina Perri. V jejím případě se bude ovšem jednat o o něco skromnější příspěvek, než v případě Cee Lo Greena. Na EP "A Very Merry Perri Christmas" vmáčkla jen šest písniček, mezi kterými nechybí "Ave Maria", "Merry Christmas Darling" The Carpenters, "Please Come Home For Christmas" Charlese Browna, ale i Lennonova "Happy Xmas (War Is Over)", kde na sebe roli vzorů vzali Michelle Branch, LP, Bushwalla, a Martin Johnson z Boys Like Girls. Produkce se ujal David Hodges (Evanescence, Kelly Clarkson) a výsledek jejich spolupráce uslyšíte v sampleru na YouTube.com.


Marillion - Anoraknophobia (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: progresivní rock

Marilion - Anoraknophobia
Psal se rok 2000 a po velkém úspěchu koncertního turné se art rockoví Marillion pustili s nadšením do práce a připravili písně pro svou dvanáctou studiovku, které dali název "Anoraknophobia" a vy si ji nyní můžete připomenout v remasterované reedici. Vraťme se ale ještě k historii. Vydat tehdy desku nebylo zdaleka tak jednoduché a protože nahrávání není zrovna otázkou pár liber, napadlo osazenstvo kapely požádat o pomoc své fanoušky - ještě před tím, než se vůbec odebrali do studia. Úspěch byl nad očekávání obrovský. Na dvanáct a půl tisíce příznivců kapely si desku takto s předstihem objednalo. Jak byly songy připravené, Marillion se jim patřičně odměnili a dobrosrdeční fandové obdrželi skoro dvojitou porci skladeb. Klasická verze tedy čítá jen osm kousků, kdežto ta rozšířená celkem čtrnáct. Jestli to stálo za to, posuďte sami a navštivte web formace s náslechem všech písní.


Manic Street Preachers - Generation Terrorists (20th Anniversary Edition) (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: alternativní rock / glam rock

Manic Street Preachers - Generation Terrorists (20th Anniversary Edition)
Letos je tomu dvacet let, co britští Manic Street Preachers uvedli na svět své debutové album "Generation Terrorists" a rozhodli se to patřičně oslavit. Aby z toho měli něco i fanoušci, vydávají výroční edici, která bude k dispozici hned v pěti verzích. Vedle vinylu, downloadu a klasické reedice, bude příznivce zajímat především dvou disková deluxe edice s přiloženým DVD s demo verzemi a dokumentem o vzniku alba. Pro fajnšmekry je pak určená čtyřdisková limitovaná edice, jejíž složení naleznete na webu formace.


Horkýže Slíže - St. Mary Huana Ganja (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop

Horkýže Slíže - St. Mary Huana Ganja
Slovenští Horkýže Slíže oslavují kulatou dvacítku na scéně a takřka symbolicky, tedy přesně v den svého vzniku, vydávají novinkovou desku "St. Mary Huana Ganja". V pořadí desátá studiovka má i svého hereckého hosta a není jím nikdo jiný, než Bolek Polívka. Kromě něj se můžete těšit také na spoustu hostů, jako je třeba Braňo Jóbus z Karpatských Chrbátov, Whisky z kapely Slobodná Európa, Zita Rigondeaux z kapely BijouTerrier a spousta dalších. Mezi písněmi na vás čeká loňská hitovka "Mám v p… na lehátku" a nový singl "Nerob!!!". Doprovází ho i klip, ale prozatím si píseň můžete jen poslechnout na YouTube.com kanálu kapely.


Queen - Hungarian Rhapsody (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock

Queen - Hungarian Rhapsody
Jak všichni ví, Maďaři i Poláci měli za totality poměrně štěstí, že tamní komunistický režim, nebyl tak konzervativní jako ten náš. Mohli tak vidět několik opravdových hvězd jako Genesis, Bruce Springsteena nebo třeba Metalliku. Nicméně vše to odstartovali v roce 1986 na Népstadionu v Budapešti Queen, kteří zde vystoupili v rámci svého posledního a zcela vyprodaného turné Magic Tour. Na koncertní show přišlo tehdy osmdesát tisíc fanoušků a byl to největší koncert v historii stadionu. Z tohoto koncertu vzniknul i záznam, který v podobě filmu uvedla kapela před časem v kinech. Nyní se dostane i do domácích kin na DVD, Blu-Ray pod názvem "Hungarian Rhapsody". Vedle záznamu titul obsahuje i dokument. K dostání bude i deluxe edice obou formátů obohacená o dvoudiskovou audio podobu. Trailer k tomuto titulu je k vidění na YouTube.com


Meek Mill - Dreams And Nightmares (Supraphon/Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: hip hop

Meek Mill - Dreams And Nightmares
Vedle mladičkého Codyho Simpsona se s prvotinou hlásí o slovo také americký rapper Meek Mill, vlastním jménem Robert Williams. A má co nabídnout. Už na svou první desku si pozval takové hvězdy, jako je třeba jeho kolega z branže Nas, Rick Ross, Wale, Trey Songz, Drake, John Legend, Louie V, Kirko Bangz a taky Mary J. Blige. Vydání nahrávky předcházela trojice singlů "Amen", "Burn" a "Young & Gettin' It". Kromě nich se nahrávka pyšní dalšími jedenácti kousky, které reprezentuje hned úvodní "Intro" - umístěné také na oficiálních stránkách Meeka Milla.


Rolando Villazón - Villazon Sings Verdi (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: vážná hudba / opera

Rolando Villazón - Villazon Sings Verdi
V České republice nesmírně populární mexický tenor Rolando Villazón servíruje svým fanouškům taktéž vánoční dárek, ovšem ne s vánoční hudbou. Jak už napovídá název "Villazón Sings Verdi" zaměřil se tentokrát pouze na hudbu italského skladatele Giuseppe Verdiho. Z jeho díla si vybral árie z oper jako "La traviata", "Rigoletto", "Don Carlos", "I Lombardi alla prima crociata" ale i z Verdiho prvotiny "Oberto". Villazón za spolupráce Orchestra del Teatro Regio di Torino tak oslavuje dvousté výročí Verdiho narození. Více informací včetně ukázek najdete na speciálních stránkách celého projektu.


Jethro Tull - Thick As A Brick CD+DVD (EMI)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock / hard rock

Jethro Tull - Thick As A Brick CD+DVD
Slavní Jethro Tull vzpomínají na svou slavnou desku "Thick As A brick" vydanou před čtyřiceti lety s velkou hrdostí. Nyní uvádí do obchodů speciální edici na CD a DVD s remasterovaným materiálem, který doprovází i záznam živého vystoupeního pořízeného v Madison Square Garden v roce 1978. Zejména fajnšmekři ocení rozhovory Ianem Andersonem, Martinem Barre a Jeffreym Hammondem. Pak taky nesmíme zapomenout na šestistránkový booklet, jedenáctistránkové novinové vydání a biografii na třiceti stranách s titulem "EMI 100 - 1997 - The First Centenary".


Rolling Stones - Charlie Is My Darling (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: filmová hudba

Rolling Stones - Charlie Is My Darling
Rolling Stones letos slaví padesát let na scéně, což nelze nechat bez povšimnutí. Vedle exkluzivního výběru svých největších hitů, který jsme vám již představili, vychází i dokumentární film "Charlie Is My Darling - Ireland 1965". Dokument vznikl na jejich turné po Irsku v roce 1965, krátce poté, co hit "Satisfaction" zaútočil na hitparády. Snímek obsahuje první profesionální záznamy vystoupení skupiny ještě před tím, než se stala legendou a záběry do zákulisí: kapela po Irsku cestovala vlakem, nocovala v motelech a přebíhala přes ječící zástupy fanoušků. Součástí filmu jsou i dosud nezveřejněné záběry, koncert, rozhovory. Krátký trailer naleznete na YouTube.com.


Therion - Les Fleurs Du Mal (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop

Therion - Les Fleurs Du Mal
Therion, švédská hvězda symfonického metalu připravila pro své fanoušky trochu netradiční oslavy pětadvacátého výročí na hudební scéně. Namísto vydávání kompilací připravili album "Les Fleurs Du Mal", které - ač naplněné předělávkami francouzských šansonů - je na tolik originální, že ho můžeme za řadovku bezpochyby považovat. Pokud ještě váháte, jestli do něj investovat, rychle běžte do obchodu a nakupujte: Byl to totiž hlavní mozek formace Christofer Johnsson, který přípravy nahrávky zafinancoval (s pomocí bankovní půjčky). Nesmíme se mu divit, že ani nechtěl, aby deska dorazila do retailového prodeje a chtěl ji prodávat jet na koncertech. Není na co čekat, co myslíte?


V krátkosti

  • Příští týden vstoupí do amerických kin nový film Stevena Spielberga "Lincoln", pojednávající o životě šestnáctého amerického prezidenta Abrahama Lincolna. Pochopitelně jeho součástí je i hudba Johna Williamse, která vyjde na stejnojmenném soundtracku.
  • Slovenská Tublatanka vydává svoji třetí kolekci hitů s názvem "Cítím sa fajn", kam zařadila písně z let 1995 až 2010. Nechybějí tu skladby z desek "Znovuzrodenie", "Pánska jazda", "Patriot" a "Svet v ohrození" a k tomu kapela přidává úplně novou skladbu "Bonus".


Dále vychází:

Alfred Corton - Anniversary Edition/Ltd (EMI)
Bruno Mars - Locked Out Of Heaven (singl) (Supraphon/Warner Music)
Carter U.S.M. - 1992 The Love Album (EMI)
Carter U.S.M. - 30 Something (EMI)
Eric Church - Sinners Like Me (EMI)
Flo Rida - I Cry (singl) (Supraphon/Warner Music)
Francoise Hardy - L'Amour Fou (EMI)
Gidon Kremer - Hommage A Piazzolla: The Complete Astor Piazzolla Recordings (Supraphon/Warner Music)
Hunter - Królestwo (Mystic Production)
Míša Růžičková - Spievame a tancujeme (EMI)
Pavel Bobek - Singing Ya Ya Youpi (EMI)
Robert Glasper - Black Radio Recovered (vinyl) (EMI)
Různí - A Year With Jesus (EMI)
Různí - Best Party Album In The World (EMI)
Různí - Bravo Hits 2012/3 (Universal)
Různí - Classical 2013 (EMI)
Různí - Johanka z Arku (EMI)
Různí - Taneční liga 144 (Universal)
Tom Tykwer - Cloud Atlas (soundtrack) (Sony Music)

NÁZORY
  • CD (Martin.K, 04.11.2012 10:45) Reagovat

    Celine Dion si myslím, že je velice očekávanou deskou, jsem zvědavý s čím příjde;-)

  • .. (David, 04.11.2012 10:59) Reagovat

    Nechybí vám tu náhodou Robbie?????

    • Re: .. (Honza Balušek, 04.11.2012 11:20) Reagovat

      No jo, český Universal má Robbieho v katalogu chybně až na 10.11., takže kolegům v nových deskách unikl.

  • Anastacia ?? (anka, 04.11.2012 11:17) Reagovat

    Vydáva album 9.11.2012

  • Horkýže (Michal, 09.11.2012 20:22) Reagovat

    No nevím jestli Horkýže Slíže je pop, to asi neee.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
Livin Free - Lost in the City 8/10
Video: Livin Free představují klip "Lost in the City", nová deska vyjde koncem dubna Klávesista a zpěvák Honza Holeček (mj. Flamengo Reunion Session či Energit) a jeho kapela Livin Free už brzy zveřejní druhé společné album. Deska nazvaná "From Cradle to Coffin" vyjde u labelu Supraphon na CD, LP i digitálně už... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 18:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Dua Lipa a Benson Boone stále vládnou singlovým žebříčkům, The Rolling Stones jsou hranější než Mirai (29.03.2024 08:30)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Video: Slash, Brian Johnson z AC/DC a Steven Tyler z Aerosmith si střihli klasiku "Killing Floor". Láká na bluesovou desku (09.03.2024 08:34)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Video: Keith Richards přidal k Reedově "I’m Waiting For My Man" své specifické charisma (05.03.2024 08:05)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Themroc Adele Queen AC/DC Sia U2 Taylor Swift Bono Rush Beyoncé Mirai Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu