shop.musicserver.cz

Laura a ti tři

Vydáno: 24.09.2012 20:16 v sekci Na okraj - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

V hlavních rolích otec (Matěj Homola), matka (Dara Rolins) a otčím (Rytmus). Společně vedou spor o dceru (Laura). Ve vedlejší roli Dan Landa. Kulisami je svět sociálních sítí. Ne, nebavíme se o konceptu k divadelní hře, řeč je o nechutné aféře, jež se před pár dny objevila napříč internety.

Wohnout, Majáles, Stromovka, Praha, 6.5.2011
© Luciáš F. Svoboda
Matěj Homola, věčně usměvavý sejkonopík z Wohnoutů, má kromě hudby rád i skejty, cestování a trávu. A taky svou dceru. To se příliš nezamlouvá bývalé Homolově životní partnerce a matce čtyřleté Laury, Darině Rolincové. Ta by totiž dítě logicky mnohem raději vychovávala společně se svým novým partnerem, Rytmusem.

Jak již bylo řečeno, Matěj Homola rád skejtuje, cestuje a hulí. Před čtyřmi lety se mu ale zelené potěšení krutě nevyplatilo, to když byl na Ukrajině zadržen za držení marihuany. "Kromě toho hlavního průšvihu, kdy mi hrozil nějaký tvrdší trest, tam figurovaly i podprůšvihy. Byl jsem tenkrát již ve vztahu s Darou a nechtěli jsme, aby z toho bulvár udělal ještě větší peklo, než je, protože pak by nás usmažil. Zkrátka jsme to nechtěli pouštět dál než mezi příbuzné a nejbližší přátele. Jenže lidi se samozřejmě ptali, co se mnou je. Proto tenkrát vznikla verze o tom, že jsem se na Ukrajině zranil a ležím tam v nemocnici. Této milosrdné lži se všichni drželi až doposud a díky jim za to," napsal před několika dny Homola na facebookový profil kapely Wohnout.

Alternativní pravdě před čtyřmi lety bez výjimek uvěřila tuzemská média a informovala tak o úrazu, který si měl Homola přivodit na skejtu. O celém příběhu vznikla píseň "Příběh", ale na vypečený konec příběhu se čekalo dlouhé čtyři roky.

Znáte to, lež má krátké nohy, zvláště, když je někdo milerád přistřihne. Kostlivci se pak sypou ze skříní, hlava nehlava. Česko-slovenský bulvár tak na konci září společnými silami nafoukl čtyři roky splasklou bublinu do monstrózních rozměrů. A Matěj Homola není paranoidní, domnívá-li se, že za tím vším může být snaha jeho osobu zdiskreditovat před chystaným soudem, který má rozhodnout, zda svěří Lauru do střídavé péče oběma rodičům, nebo zůstane u současného modelu, kdy Dara rozhoduje o dceři docela sama. Rozumějte, sama bez Homoly, ovšem s Patrikem Vrbovským aka Rytmusem v zádech.

Z Laury se v posledním roce stává podle názoru Matěje Homoly malá mediální hvězdička a tomuto trendu nechce jako otec dále přihlížet. "Sportuju, cestuju, mám hodnotné koníčky, žiju aktivní život a chodím mezi normální lidi. Chci, aby Laura poznala i tyto hodnoty a nejen ty ze světa 'slavných a bohatých'," vyjádřil se na téma Laura, na téma obvykle zapovězené, protože se snaží veškerou mediální tíhu nést sám, bez dceřiny účasti...

Daniel Landa
© Luciáš F. Svoboda
Okurková sezóna pozvolna končí a rodinné spory (byť v nich figurují dvě celebrity a jedna kvazicelebrita) nejsou zase až tak sexy. Vše tedy vypadalo na poklidné splasknutí bubliny a ticho po bouři. Jenže celá aféra začala žít vlastním životem, když Rytmus vydal prohlášení, ve kterém ostře odsoudil feťáka Homolu. A z Vyšehradu cítil potřebu se ke všemu vyjádřit i Daniel Landa, vzhledem k vlivu na sociálních sítích raperrovi rovnocenný sok. Pro mnohé šok. Proč právě on?

Když se Rytmus rozhodl prát špinavé prádlo na veřejnosti, nemůže se přece nikdo divit, že se ozvala i jiná veřejně činná osoba, mající navíc obzvláště hrdý vztah ke svým dcerám. Landovo vyjádření bylo ze všeho nejvíce upřímné, mimořádně trefné, zcela nečekané a sympaticky patetické. Paradoxně právě Landa projevil více charakteru, lidskosti a empatie než všichni zbylí zúčastnění dohromady.

AKTUALIZOVÁNO: Daniel Landa svůj původní příspěvek vymazal. Za názorem si dle svých vyjádření dále stojí, jen byl zdrcen rastistickou diskusí v komentářích pod ním.

NÁZORY
  • pekny clanek (chocobo, 24.09.2012 20:33) Reagovat

    cetlo se to samo. ale chybi mi zaver. myslel sem, ze prijde jeste nejaky posledni odstavec, nejaka tecka, neco uderneho. skoda, snad priste :)

    • Re: pekny clanek (Lukáš Benda, 24.09.2012 20:40) Reagovat

      Já tam tečku na konci věty v posledním odstavci teda vidim. Asi chyba prohlížeče. Hele, když čtu nejnovější reakci Rytmuse, nechávám si pootevřená vrátka, třeba ještě něco přijde...

  • cely prubeh diskuse (***, 24.09.2012 20:54) Reagovat

    Rytmus:

    Čávo zabil že v období keď mal malé dieťa zo ženou doma tak prevážal cez Ukrainu trávu.. Drogami zraňujete svojich blízkych ale v prvom rade seba.Drogy nie sú tá správna cesta. JA HOVORÍM STOP DROGÁM

    Daniel Landa:

    Pane Rytmusi Vrbovský, doufám že se to k Vám nějak dostane. Rád bych Vám dal jedno malé doporučení. Bohužel jste se stal přímým účastníkem rodinné tragédie, v níž figuruje i Matěj Homola (jehož až zas tak dobře neznám). Tragédie, kde jde o spor o malé dítě, je naprosto nezáviděníhodná. Jako otec tří dětí a milující oddaný manžel jsem šťastný, že jde zatím takový druh neštěstí mimo mne. A také jako otec Vám říkám, že děkuji Bohu, že mi Vás nepostavil do cesty stejným způsobem jako Matějovi Homolovi. Došlo by nevyhnutelně k obrovské tragédii. Píšu Vám ve chvíli, kdy se za sebe domnívám, že už bych to na místě Matěje nevydržel. Domnívám se, že je hloupé a nerozumné šířit o lidech )kteří prožívají své nejtěžší životní období) na své fanstránce, která má téměř 250 000 tisíc příznivců takové věci, jako šířite Vy. Také si myslím, že drogy jsou úplně špatná cesta, ale to co jste předvedl vážený, není varování před drogami, ale hnusný plivanec Matějovi Homolovi do tváře. Ale to Vy při Vaší chytrosti zřejmě víte. To jen, abych Vám napsal, jak vyzněla Vaše protidrogová minikampaň, jejímž hlavním protagonistou je Matěj a jeho ukrajinské Pulp fiction. "Ty, kdož jsi bez viny, hoď kamenem." Jste bez viny, že tu metáte virtuální šutry? Poslední věcí proč Vám píšu je doporučení, že je lepší takové věci nechat v soukromí a hrdinsky je neroztírat mezi Vám věrné masy. Tímto způsobem se dá vyhrotit každá situace do spirály, že již nemá řešení a není cesta zpět. Doporučuji trochu rozumu k té Vaší chytrosti. David Pillerniel Landa otec tří dcer Vyšehrad

    Rytmus:

    Vyjadrenie k Danovi Landovi a jeho listu pre mňa: Dane reagujem na to čomu vy hovoríte plivanec do tváre Matejovi. Prvý plivanec do tváre dostala moja frajerka cez bulvár.Zlá matka,dieťa vychováva pestúnka,a myslí si že Laura nevyrastá vo vhodnom prostredí.Hovorím si týka sa ma to ale není to moja vec. Druhý plivanec bol venovaný mne samozrejme cez bulvár a dozvedel som sa že to nevhodné prostredie som ja. Vraj iba nadávam a som povrchný. Spolu s jej matkou jej budeme kupovať len značkové oblečenie a voziť sa bude iba v Bentley.Hovorím si týka sa ma to ale budem držať hubu.(Pripomenem že Matej je ten čo sa bije do pŕs že z duše nenávidí bulvár) Tretí plivanec séria fotiek pri rybníku kde je naaranžovaný krásny a idilický vzťah otca s dcérou kde bol prizvaný bulvárny fotograf osobne!! K tomu článok že z nej my dvaja robíme cvičenú opicu a len on je ten pravý a jediný kto jej može predviesť život v dokonalej forme. Zase nezabudol pripomenúť že moja frajerka je úplne mimo pretože Laura sa u nej doma pozerá iba na televíziu a vozí ju iba k moru..Chcem zdorazniť že Dara v žiadnom bulvári jeho výchovu ani jeho životný štýl na oplátku nekritizovala. Po tom čo som si prečítal ako Matej pašoval drogy na Ukrajinu som mal prvý krát potrebu sa nahlas spýtať KURVA KTO JE TU TEN ZLÝ ???. Neviem prečo sa do toho starajú tí ktorých sa to vobec netýka.Už rok žijem po boku Dari takže sa ma to týka. Dane nepoznáte pozadie ani súvislosti, nechutné telefonáty smsky. Za seba chcem povedať že keď niekto vedome ubližuje mojej frajerke,sorry za výraz ale po roku mám toho plný kokot.Zvlášť keď je to človek ktorý sám bere drogy a ešte je na to pyšný.
    Dane neviem o čo vám ide ale prosím starajte sa o seba a o svoju rodinu pretože mňa by nikdy nenapadlo sa starať do vás.

    • Re: cely prubeh diskuse (***, 24.09.2012 21:32) Reagovat

      Daniel Landa:

      Beru na vědomí, co píšete. Určitě se mezi Vás, již plést nehodlám. Chcete-li být ale jednou velk,ý je třeba se zamýšlet i nad kritickými impulzy, které přicházejí zvenčí (já jsem nucen to dělat 20 let). Nikomu to neuškodí. O co mi šlo, je abychom si ujasnili, že ve veřejném prostoru nemůže jakkoliv být jakkoli oprávněná či neoprávněná invektiva být zaštiťována ušlechtilou myšlenkou (v tomto případě boj proti drogám). Takové jenání napětí neuklidní, berte to jako impulz, nic víc. Jsem rád, že se Vaše odpověď nese ve stejně slušném tónu jako můj podnět.

      Rytmus:

      Dane dík za odpoved je to mozno len zbytocne rozvireny prach, Toto cele je skor na debatu nez na odkazy. Ale vazim si odpoved...

      Daniel Landa:

      Nakonec... samozřejmě, že se prezentujte, jak uznáte za vhodné. Ale přál bych Vám více síly k větší mediální zdrženlivosti v tomto ohledu.

      • Re: cely prubeh diskuse (***, 25.09.2012 12:49) Reagovat

        Matěj Homola:

        Je mi moc líto, že mnozí z vás jste svědky věcí, ze kterých mě osobně už je silně na zvracení. Jsem docela otrlej a je mi jedno, co si o mě myslí nějaké pucmoly, ale DR a její přítel Paťko zahájili před několika dny proti mně mediální kampaň, která je ubohá tak, že to dalece předčilo mé očekávání. V nejbližších časech se proto budete na různých místech dočítat, že jsem nejen narkoman a pašerák, ale i sociální případ, který nemá na chleba a proto by radši neměl být s Laurou, na kterou stejně kašle. A naopak bude do médií tlačeno, že je Paťko super novej táta, vyloženě rodinný typ, který Lauru moc miluje a zemřel by pro ní. A teď jen hrdinsky brání svou partnerku přede mnou, neboť jsem přeci onen narkoman a asociál. Darina to bude omílat jak kolovrátek. Co k tomu říct? Za měsíc začíná soud kvůli naší dceři, který vyvolali oni dva a teď v souvislosti s tím začali s tímto nefér píárkem. Výsledek má být jediný – zbavit mě vlivu na Lauru, vyšachovat mě ze hry. Mám pocit, že jsou schopní všeho. Jsme toho právě svědky.
        Jsem, kdo jsem a nemám pocit, že bych se měl za něco stydět a i proto mě tato popularita nebaví. Jenom je mi líto, že si ti dva neuvědomují, jaký vliv to má na Lauru. A pak mě taky mrzí, že toho vy všichni musíte být svědky. Kauza pravděpodobně nekončí, můžeme zvracet dál.
        Hezký den
        Matěj

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Iveta Bartošová - Málo mě znáš 7/10
Hudba v TV: Třídílný dokument "Málo mě znáš" citlivě provází kariérou Ivety Bartošové V návaznosti na úspěch seriálu "Iveta" uvedla streamovací platforma Voyo dokument "Málo mě znáš". Jeho tři díly režíroval Tomáš Klein, který dává na zpěvaččin příběh nahlédnout z mnoha různých úhlů pohledu. Také tento... čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 15:00 v sekci Recenze | Hudba v TV
The Libertines - All Quiet On The Eastern Esplanade 8/10
Recenze: The Libertines se na "All Quiet On The Eastern Esplanade" vracejí do minulosti a demonstrují svou sounáležitost Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern... čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 00:00 v sekci Recenze
Mirai - TOMODACHI 5/10
Recenze: Album "TOMODACHI" zachycuje Mirai v období tvůrčí krize Také na své čtvrté studiovce pokračují Mirai v tradici japonských názvů, na hitový standard předešlých počinů ale novinka "TOMODACHI" nenavazuje. Muzikanti říkají, že si na této desce hrají, spíše se ale zdá, že zkrátka... čtěte zde
Vydáno: 14.04.2024 16:30 v sekci Recenze
Marcell & fiedlerski - Táta mě inspiroval, nastavoval hranice (2/2)
Rozhovory: Marcell & fiedlerski - Táta mě inspiroval, nastavoval hranice (2/2) Když fiedlerskému zemřel otec, vydal se s Marcellem do Alp a tam společně pracovali na desce, která je jiná. Těžká. Bolavá. Obtížně šlo přistoupit i k rozhovoru - jak se chcete s cizím člověkem bavit o něčem tak osobním? Jak se... čtěte zde
Vydáno: 14.04.2024 10:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Zemřel Daniel Vali z Maxim Turbulenc. Bylo mu pouhých 53 let
Zemřel Daniel Vali z Maxim Turbulenc. Bylo mu pouhých 53 let Velmi smutnou zprávu dnes musela na sociálních sítích sdělit kapela Maxim Turbulenc. V pouhých třiapadesáti letech totiž v noci zemřel Daniel Vali, zpěvák a asi nejznámější tvář tohoto seskupení. Podle informací CNN Prima News... čtěte zde
Vydáno: 13.04.2024 17:00 v sekci Novinky
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Video: Wohnout v hororovém klipu umírají pod tíhou obézní "Nevěsty" (08.04.2024 08:10)
- Rozhovory: Daniel Landa - Nejsem pánem múzy. Neumím vytlačit píseň na sílu (31.08.2023 18:00)
- Rozhovory: Anketa nohejbalového turnaje kapel Festonda: Kdo se cítí na vítěze? Kdo má jakou strategii? (25.07.2023 20:00)
- Milovníci hudby a sportu, pozor! Souboj kapel v nohejbalu Festonda Cup startuje už ve středu (23.07.2023 09:03)
- Naživo: Marek Ztracený míří do Wembley. Euforii fanoušků Poseidona z Wishe ale v Edenu brzdily technické nedodělky (17.06.2023 11:36)
- Fotogalerie: Třetí den Rock For People a všechny jeho zářivé hvězdy (11.06.2023 14:22)
- Miley Cyrus díky "Flowers" vyrovnala letitý rekord Nelly Furtado, Daniel Landa startuje v albech na druhém místě (08.06.2023 08:00)
- Video: Daniel Landa má svou vlastní "Reality Show" (05.06.2023 11:16)
- Nové desky 21/2023 - od Simply Red přes Daniela Landu po Arlo Parks (31.05.2023 21:00)
- Daniel Landa našel tvůrčí múzu a vydává album "Minový pole" (31.05.2023 07:56)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Lucerna Music Bar, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Čt 18.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Themroc Prince The Prodigy Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Queen Adele AC/DC U2 Sia Rush Beyoncé Bono Taylor Swift Lady Gaga Liam Gallagher Linkin Park Imagine Dragons Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu