Tour t-music Back To School prodlužuje festivalovou sezónu

13.09.2012 10:59 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Cocotte Minute
© superbeat.cz
Festivalová sezóna nekončí v srpnu! Díky tour t-music Back To School můžete zakusit spoustu zážitků, legrace a hudebních novinek také během babího léta. Mezi 18. zářím a 4. říjnem vystoupí v šesti českých a moravských univerzitních městech přední domácí kapely, jako jsou dynamická Vypsaná fiXa, poprockoví Mandrage, Eddie Stoilow, skáčkoví recesisté Tleskač nebo energičtí Cocotte Minute.

Navzdory náročné letní sezóně mají headlineři t-music Back To School v zásobě množství novinek. Crossoverová kapela Cocotte Minute přichází s novou rytmikou, přívětivější hudební tváří a řadou audiovizuálních zážitků. Nový singl "Moje holka" podpoří nápaditým videoklipem... Pozadu nezůstávají ani Eddie Stoilow. Nový song s názvem "Piano Piece" netrpělivě čeká jen na zahájení t-music Back To school, kde stále populárnější parta bude pokračovat v oslavách svých desátých narozenin.

Druhé pokračování putovního open-air mejdanu t-music Back To School, který při loňské premiéře navštívilo přes sto tisíc fanoušků, okoření zahájení akademického roku svižnou muzikou a originálními, často recesistickými atrakcemi. Po nadšených ohlasech nebude chybět t-music Academy s kreativními i vtipnými disciplínami, originální malířský ateliér či interaktivní zábavné prezentace přírodovědných a technických oborů. Prostě hudba, zábava a poznání patří k sobě.

Letošní turné začne v Olomouci (18. září), o dva dny později se přesune do Brna. Následující týden přivítají t-music Back To School v Českých Budějovicích (25. září) a Plzni (27. září). Do seznamu zastávek přibyla Ostrava, kde se akce odehraje v nově revitalizované Dolní oblasti Vítkovic (2. října). Finále pak proběhne 4. října na pražském Výstavišti. Vstupné na všechny koncerty je zdarma. Více informací najdete také na t-music.cz nebo na Facebooku.

Termíny a místa:

18. 9. - Olomouc, Korunní pevnůstka
20. 9. - Brno, Komárov
25. 9. - České Budějovice, koleje JČU
27. 9. - Plzeň, Plaza Open Air
2. 10. - Ostrava, Vítkovice, dolní oblast
4.10. - Praha, Výstaviště Holešovice


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY