Poslechněte si "Song About You" společného projektu Clou a Post-It

24.07.2012 07:00 - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

Clou
© Roman Černý
"Song About You" vznikl jako část kompilace projektu D.I.O. (Do It Ourselves), jehož snahou je vzájemnou výpomocí dostat novou muziku do povědomí širší veřejnosti.

"D.I.O. EP - Summer 2012" je první kompilací takové spolupráce, která se snad v budoucnu dočká dalších pokračování. Kromě spolupráce členů Clou a Post-It na ní najdete například song "(I Hope) They Won't Fade Away" od Quite Quiet a Emy Brabcové, či duet zpěvačky Viki s Oliverem McGillickem. Na albu se dále podíleli High Five, Tomáš Hennel z Criminal Colection, i a.m.almela z Photolab, Filip Gemroth z Make My Heart Explode, Karel Heřman z Kapely Hrůzy a další. Producentsky jsou pod kompilací podepsaní převážně Jakub Alexa a Amak Golden.

Zahraniční scénu reprezentuje rakouská skupina Jason Helicopta a výběrovku uzavírá alternativní kytarovka Vivien's Shadow. Producentsky jsou pod kompilací podepsaní převážně Jakub Alexa, Pavel Bureš (Clou) a Amak Golden (ex-Sunshine).

Track "Song About You" v akustické podobě na desku nahráli Clou a Post-It ve společném projektu s názvem Lemonade Joe. Po zveřejnění všech tracků bude možné si skladby stáhnout na portálu Bandcamp.com nebo koupit na CD, a přispět tak kapelám na další pokračování v D.I.O. projektu. Kompilace je prozatím k poslechu na Soundcloudu a její křest proběhne 26. července 2012 v pražském Rock Café, kde si budete moct zakoupit i CD.

Singl od Lemonade Joe si poslechněte zde:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY