Posmrtných desek Amy Winehouse bude nejspíše více

07.07.2012 17:12 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Amy Winehouse
© facebook interpreta
Za pár dní (23. července) to bude rok, co Amy Winehouse odešla zpívat (a kalit) do věčných lovišť. A jak to tak vypadá, čeká nás ještě možná i několik pokračování "Lioness: Hidden Treasures". Dle jejího otce minimálně dvě.

Pantáta Mitch Winehouse se nechal slyšet, že "Amy nahrála hromadu předělávek, doopravdy hodně, problémem je, že nechceme nikoho oškubávat. Její fanoušci jsou moc zlatí a neradi bychom vydali nějaký brak, i přesto jsem si ale jistý, že vyjde ještě alespoň jedna deska jejích songů, ne-li dvě".

Tento týden mimochodem vyšly i memoáry otce Winehousů, kniha titulovaná jako "Amy, My Daughter" je k dostání v Anglii od čtvrtka (5. 7.), sehnat ji můžete za ne přespříliš tady a krátký kousek toho, co vás čeká, si počíst tady.

A pokud vám chybí syrový hlas Amy, níže na vás čeká ostré demo slavného kousky Amy "Back To Black", které se rozhodl před pár dny představit světu (producent a kamarád Amy) Mark Ronson. A ještě i jeden zcela nový kousek, Nas a jeho "Cherry Wine", kde Winehouse přispěla vokálem. Jsme nějací dajní dneska, že...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY