Red Bull Tourbus přiveze na Rock For People přes třicet kapel

27.06.2012 15:17 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Faith No More
© fnm.com
Největší český hudební festival Rock For People v Hradci Králové nabídne čtyři dny plné skvělé muziky. A jako stříbrný maják bude v té záplavě kytar, bubnů, syntetizátorů, bas a dalších nástrojů zářit Red Bull Tourbus, unikátní autobus s pódiem přímo na střeše. Právě u něj začne 3. července už ve tři hodiny odpoledne oblíbený Večírek pro nedočkavé, tradiční neoficiální začátek osmnáctého ročníku Rock For People.

Festival Rock For People, který se letos koná od 3. do 6. července, přivítá mimo jiné Faith No More, The Prodigy nebo Franz Ferdinand. Dalších více než třicet kapel a interpretů do dramaturgie dodá Red Bull Tourbus. Program Večírku pro nedočkavé u Red Bull Tourbusu vznikl ve spolupráci se serverem Bandzone.cz. Jeho zástupci na Rock For People vybrali zajímavou sestavu punkových, punk-rockových, ska-punkových a thrashmetalových českých kapel. Zatímco úvodní hodiny budou zasvěcené pouze kytarám, další program se otevře všem žánrům od ska přes hip hop, nu-folk až po elektronickou hudbu. Super zajímavý koncert se dá čekat od one show projektu Honzy Ponocného alias Circus Ponorka. Po něm na střechu Red Bull Tourbusu vyleze Angličan Simon Ruffskank, frontman kapely The Chancers. Hlavní čas prvního dne připadne hiphoperům Prago Union a jejich vyhlášené live show.

Ve stejně našláplém duchu budou pokračovat i další dny. Tisíce hudebních fanoušků, kteří si přijdou k Red Bull Tourbusu poslechnout zajímavou muziku a načerpat novou energii, budou bavit například electro-rockoví Lus3, intergalaktičtí Sci.fi Psi, vycházející hvězda domácí breakbeatové scény Real Transported Man nebo Sunflower Caravan, kteří na sebe upozornili společným turné s Glenem Hansardem a Markétou Irglovou.

Red Bull Tourbus je špičkově vybavený autobus, který poskytuje plnohodnotné zázemí jak kapelám, tak naprostý servis i hudebním fanouškům. Pódium má přímo na střeše, nejbližší bary pro doplnění energie a osvěžení stojí jen pár kroků od stříbrného retrostroje.

Kompletní seznam vystupujících na Red Bull Tourbus na Rock For People je následující: Bags, Carlos and His Coyotes, Corposant, Gerda Blank, Shogun Tokugawa, the.switch, Punkhart, Hentai Corporation, DJ Pinocchio, Zoufale sexy, Kyanid, 1st Choice, Circus Ponorka, The Chancers, Puding paní Elvisovej, Prago Union, DJ Friky, Hiffi and Jacob, Niceland, Lus3, Lavagance, Gang Ala Basta, Scifi Psi, Real Transported Man, DJ Josef Sedloň, Tofu Fighters, Liwid, Rara Avis, Koblížci, Goddfelas, Evelynne, A Banquet, Sunflower Caravan, DJ Robot.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY