Party náboj Rock For People posílí i desítky DJs: Za gramofony stanou i Horkýže Slíže nebo Tata Bojs

20.06.2012 10:50 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Horkýže Slíže
© Iva Marešová
Hřmotné beaty produkované předními DJs, exkluzivní sety známých domácích kapel i naprosto tiché parties se sluchátky na uších... Po loňském úspěchu DJ scén se festival Rock For People, který bude Festivalparkem v Hradci Králové pulsovat od 3. do 6. července, rozhodl rozšířit program parties: tancovat se bude minimálně na pěti scénách do ranních hodin. Na hlavních stagích program tanečněji laděnými projekty často vygraduje: stačí zmínit některé z těch nejvlivnějších hvězd elektronické scény, jako jsou progresivní dubstepový a electro producent Skrillex, legendární electro punkeři The Prodigy nebo duo raverů Orbital.

Party people kromě zmíněných hlavních tahounů potěší i další jména jako například hvězda drum’n’bassového nebe ze Slovenska B-Complex, domácí indie a electro party mašiny Bounce! Bounce!, dvoučlenný projekt The Fakes, hrající nejkřupavější trash electro s příchutí dubstepu, nebo DJ Robot, který si pohraje s podklady breakbeatu, funku či hip hopu. Tancovat se bude i během exkluzivního projektu na Evropa 2 stage, kde budou den co den pouštět své oblíbené tracky rovnou celé kapely! DJ Tata Bojs, DJ Charlie Straight, DJ Horkýže Slíže a další. Kdy jindy se naskytne příležitost nahlédnout do hudební kuchyně oblíbených muzikantů? Na letošním RfP se tak stane vůbec poprvé a zřejmě naposledy... Ostatně na Evropa 2 stage bude po dvě noci (4. a 5. 7.) dav hudbou i proslovy bavit i Pavel Cejnar.

A co se chystá za další laskominy? Třeba objev moderní doby - tanec v tichém prostoru - Converse Silent Disco, které je, stejně jako v loňském roce, horkým želízkem v ohni probdělých festivalových nocí. Program ale myslel na dýdžejing a electro hudbu i jinak. Pro kreativce, kteří by často raději než před DJským pultem stáli za ním, má v záloze trojici setkání s profesionály, kteří prozradí něco o základech práce s vlastní muzikou a připojí cenné rady z vlastní praxe. I díky divadelním produkcím nebo DJským setům čítá program nadcházejícího festivalu Rock For People přes 270 položek na celkem 14 scénách. Vstupenky na letošní Rock For People jsou do konce festivalu za cenu 1 600 Kč v prodeji na portálu ticketsforpeople.cz a v dalších předprodejních sítích. Generálním partnerem festivalu je společnost T-Mobile, hlavními partnery jsou Pivovary Staropramen a Google, partnerem Stock Plzeň a hlavním mediálním partnerem Evropa 2. Veškeré další informace jsou k dispozici na rockforpeople.cz, na facebooku či na síti Google+.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY