Pitbullovi v Praze předskočí Ben Cristovao

30.05.2012 16:04 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pitbull
© last.fm
Mr. Worldwide, jak si Pitbull také občas říká, právě představuje své turné "Planet Pit World Tour 2012" v Severní Americe. Pak jej čeká Evropa a také Česká republika, kde vystoupí na pódiu pražské Tipsport Arény 17. června.

Pitbull je dobře znám svojí dlouhodobou a častou spoluprací s těmi největšími hvězdami jako např. Jennifer Lopez, Marc Anthony, Enrique Iglesias, David Guetta, LMFAO, Usher, Shakira, Chris Brown, Ne-Yo a mnoho, mnoho dalších. Nedávno vydala JLo společně s Pitbullem nový singl "Dance Again"; přičemž má již brzy namířeno na své vlastní celosvětové turné. Pitbull má také na svědomí megaúspěšnou titulní skladbu "Back In Time" k dlouho očekávanému filmu "Muži v Černém 3", který má v ČR právě premiéru.

"S Pitbullem na turné cestuje přes dvacet lidí. Bude to ohromná show. Pitbullova živá kapela sestává z šesti prvotřídních hudebníků, na místě bude obří videostěna a už teď můžeme říci, že Pitbull zahraje ty největší hity z alba 'Planet Pit' a přidá i svoje starší pecky! Recenze proběhlých koncertů jsou jednoznačně pozitivní a my se již těšíme, co má Pitbull připraveného pro Prahu!" dodala pořadatelská agentura.

Agentura také oznámila jméno speciálního hosta, jímž bude stále větší česká hvězda české hiphopové a r'n'b scény, Ben Cristovao a The Glowsticks. Cristovao a jeho nezaměnitelný hlas si již dříve získali srdce milionů diváků Česko Slovenské Super Star. Cristovao svoji kariéru posouvá stále dál - spolupracuje s různými českými a slovenskými umělci (jmenujme např. Tinu, DJ Castora či Moniku Bagárovou) a především oplývá nadšenou energií pro všechny své projekty.

Arena bude otevřena od 19:30 hodin, samotná show začíná o hodinu později. Vstupenky jsou dostupné v sítích Ticketpro a Tickerportal. Jejich ceny se pohybují okolo 990 Kč za stání, 790 Kč až 1 090 Kč za sezení a 2 590 Kč za VIP vstupy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY