DJ Michael Burian točil klip v USA, premiéru věnuje webu Evropy 2

24.04.2012 16:54 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Michael Burian - Beautiful Love
© facebook interpreta
"Pamatujete si ulici v Los Angeles, kde v luxusních buticích nakupovala Julia Roberts coby Pretty Woman? Právě tady natáčel i Michael Burian!" stojí v tiskové zprávě o rezidentním DJ rádia Evropa 2. Taky proto plánuje Michael Burian premiéru chystaného klipu ke svému novému singlu "Beautiful Love" právě na webu zmíněné rozhlasové stanice.

V éteru Evropy 2 vystoupí DJ už 28. dubna v pořadu "Dance Exxtravaganza", který se vysílá od 22:00 do 04:00. Videoklip "Beautiful Love" právě ten den uvede Evropa 2 na svých webových stránkách. Od soboty 21. dubna uslyšíte na vlnách rádia zmíněný song, rozhlasovou exkluzivitu bude mít čtrnáct dní. Oficiálně skladba vyjde digitálně 14. května a distribuována bude prostřednictvím elektronických obchodů - iTunes, Beatport a dalších.

Přestože se režie klipu ujal zkušený Christian Truong, který spolupracoval s takovými hvězdami jako Carl Cox nebo Mark Knight, natáčení se neobešlo bez problémů. Burianovi hrozilo zatčení, protože se točilo bez povolení. "Neměli jsme na natáčení na Rodeo Drive od města povolení. To dostávají jen velké filmové produkce," přiznává Burian a jedním dechem dodává: "Naštěstí vše proběhlo rychle a bez problémů." I tak se jednalo o jeden z vůbec nejdražších českých klipů, náklady přesáhly dva miliony korun. Dodejme, že na samotné písni spolupracoval Michael Burian s Jean Lucem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY