The Offspring vydají v létě album "Days Go By", singl už v pátek

24.04.2012 10:08 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

The Offspring, Průmyslový palác, Praha, 17.8.2011
© Vladimir Komjati / musicserver.cz
Příští rok oslaví kytarista Noodles kulaté padesáté narozeniny. Ten čas ale letí. Legendární The Offspring si toho jsou vědomi, a v létě proto vydají desku s příhodným názvem "Days Go By", tedy v překladu "Dny plynou".

Bude se jednat o devátý dlouhohrající materiál kapely, která vedle Armstrongových Green Day platí za jednoho z hlavních popularizátorů žánru pop-punku. Deska se natáčela v Hollywoodu do konce března a kapela teď na Facebooku slíbila, že ji vydá v brzkém letním termínu. S první charakteristikou nových skladeb přispěchal frontman Dexter Holland už po konci studiového sezení. "Zní to jako emo, ale není. Je to punk. Něco jako 'Something To Believe In'," řekl tenkrát médiím.

Jak moc daleko od pravdy byl, o tom si fanoušci budou moci udělat obrázek už tento pátek, kdy bude mít na rádiu KROQ celosvětovou premiéru nový singl "Days Go By" (na upoutávku se podívejte pod článkem, artwork si prohlédněte tady).

Největší hity The Offspring

Poslechněte si desítku největších hitů The Offspring, nebo si přečtěte srovnání s vrstevníky Green Day zde.

Na albu, jež vyjde se čtyřletým odstupem od posledního "Rise And Fall, Rage And Grace", najdete celkem dvanáct songů. Tracklist vypadá následovně: The Future Is Now, Secrets From The Underground, Days Go By, Turning Into You, Hurting As One, Cruising California (Bumpin' In My Trunk), All I Have Left Is You, OC Guns, Dirty Magic, I Wanna Secret Family (With You), Dividing By Zero, Slim Pickens Does The Right Thing And Rides The Bomb To Hell.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY