Kytarista The All-American Rejects udeřil během vystoupení fotografa

16.04.2012 09:31 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

The All-American Rejects 2011
© facebook.com/AllAmericanRejects
Kytarista The All-American Rejects Mike Kennerty uhodil během vystoupení jednoho z přítomných fotografů. Takřka "kafáčský incident" se přihodil v úterý v americkém Clevelandu, kde kapela představovala novou studiovou nahrávku "Kids In The Street".

Kennerty se do konfliktu s fotografem Jimmym Davisem dostal zhruba v polovině setu. "Do té doby to bylo úplně bez problémů. Pak už jen vím, že mě kytarista Mike praštil do obličeje, když jsem se ho snažil vyfotit. Nikdy předtím se mě žádný interpret ani nedotkl, takže jsem byl v tu chvíli docela v šoku," řekl zámořským médiím Davis o incidentu, který měl dohru ještě v zákulisí. "Zavolal jsem do Universalu (label kapely) a taky jejich tour manažera. Ten okamžitě přišel a fofrem mě odhodil. V tu chvíli se objevil Mike a několikrát se mi omluvil," popsal Davis.

Rozpoložení kapely, která v červnu přijede zahrát na Prague City Festival, ten večer dokumentoval i sám Tyson Ritter. Zanedlouho osmadvacetiletý frontman Rejectů se rozhodl clevelandskou show ještě trošku okořenit, když vpředu stojícímu fanouškovi vzal iPad, který bránil ostatním ve výhledu, a praštil s ním o zem. Zatímco Kennertyho slabší chvilku kamera nezachytila, Ritterovo počínání, za které se další den omluvil na Twitteru a poškozenému ještě při koncertu zaplatil náhradu tisíc dolarů, alespoň částečně ano.

Akreditovaní fotografové i tuzemští fanoušci, kteří se chystají vystoupení The All-American Rejects v Praze navštívit, ale mohou být v klidu. Alespoň tedy v případě, že pořadatelé festivalu zvolí stejně vysoké pódium jako při prvním ročníku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY