Napalm Death zaburácejí na Brutal Assaultu

10.04.2012 09:38 - Matěj Bílý | foto: facebook interpreta

Brutal_Assault_2012
© www.obscure.cz
Brutal Assault, největší středoevropský festival zaměřený na extrémní metalové žánry, jehož 17. ročník se uskuteční ve dnech 9.-11. srpna v pevnosti Josefov u Jaroměře, hlásí podstatné rozšíření soupisky vystupujících kapel.

Areál srovnají se zemí britští grindcoroví nestoři Napalm Death. Pokud jste nestihli některou z jejich letošních show v ČR, máte tedy možnost vše napravit. Příznivce folk metalu zajisté potěší populární finská partička Finntroll. Dalšími potvrzenými účinkujícími jsou americká sludgemetalová formace Crowbar či francouzští Alcest kombinující blackmetal a postrock. Na hardcore strunu zahrají newyorští veteráni Skarhead a belgické komando Rise And Fall. Řady doommetalových kapel pak rozšiřují Finové Shape Of Despair a Fields Of The Nephilim z Británie. Českou scénu reprezentují dlouholetí harcovníci Root.

Kompletní seznam potvrzených kapel v čele s Dimmu Borgir, Immortal a Ministry naleznete na oficiálních festivalových stránkách. Do konce měsíce můžete ještě zakoupit vstupenky za 1 450 korun. K dispozici jsou elektronicky na webu shindy.cz, v klasické formě je pak nabízejí předprodejní sítě Ticketportal, Ticketstream a Eventim v ceně 1 600 korun.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY