Křest "dot.coma" Lus3 se blíží

17.04.2012 13:40 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Lus3
© facebook interpreta
Pražská electro-popová kapela Lus3 strávila téměř rok ve studiu pod vedením Amáka Goldena prací na novince "dot.coma". Nyní je album k dispozici ke stažení na Supraphonline.cz a Lus3 zvou na křest, který se koná 23. dubna v pražské Roxy v rámci Free Mondays. Spolu s nimi vystoupí také No Good OK. Na afterparty se pak o zábavu postarají QOTA DJs.

Fanoušci se na "dot.coma" mohou těšit na dravější a špinavější zvuk, neotřelé aranže, výraznější zpěvové linky a celkově propracovanější sound. Kapela se na desce zvukově potká s elektronickým podsvětím berlínského metra, ale i s popovými prvky, dotýkajícími se současných trendů. Některé songy jsou klasicky odrzlé až infantilní, jiné nezvykle melancholické a temné.

Lus3 nabízejí novinku pro milovníky digitálního stahování od 15. dubna na serveru Supraphonline.cz, deska však bude k dispozici i na klasických nosičích. "V těchto dnech máme ještě spoustu práce s realizací fyzického nosiče a nového merche, který bude k dostání na křtu a samozřejmě na všech dalších koncertech," říkají Lus3 a dodávají: "Vrcholí také přípravy na natáčení druhého klipu k desce na písničku 'Dolly's Gonna Love You' (první je k 'Awakening'). V rámci natáčení klipu připravujeme i speciální videoprojekce pro celý koncert, které poprvé použijeme právě na křtu v Roxy."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY