Na novém albu Marilyna Mansona hostuje Johnny Depp

24.03.2012 16:18 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Marilyn Manson - Born Villain
© facebook interpreta
O tom, že se letos dočkáme nové desky třiačtyřicetiletého Marilyna Mansona a jeho kapely, se mluví už déle. Před časem jsme něco málo viděli a několik týdnů zpátky už i něco pořádného zaslechli. Nyní známe podrobnosti k očekávané nahrávce.

Album ponese titul "Born Villain", a jak s největší pravděpodobností bude vypadat, vidíte vlevo. Deska nabídne třináct nových songů, které Manson popisuje jako "death metal pro sebevrahy", (a údajně jen) některé edice alba nabídnou i bonusový song; dle všeho se bude jednat o předělávku "You're So Vain" od Carly Simon, ve které kapele hostuje Johnny Depp.

K dostání bude první nové album od roku 2009 a desky "The High End Of Low" od pondělí 30. dubna díky Mansonovu vlastnímu labelu Cooking Vinyl Records.

Tracklist "Born Villain" Marilyna Mansona vypadá přinejmenším zajímavě: Hey, Cruel World…, No Reflection, Pistol Whipped, Overneath The Path Of Misery, Slo-Mo-Tion, The Gardner, The Flowers Of Evil, Children Of Cain, Disengaged, Lay Down Your Goddamn Arms, Murderers Are Getting Prettier Every Day, Born Villain, Breaking The Same Old Ground, You're So Vain.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY