Stáhněte si nový singl Gorillaz "DoYaThing"

24.02.2012 09:13 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Gorillaz
© facebook interpreta
Období sucha a ticha je u konce. Pánové Damon Albarn a Jamie Hewlett opět nažhavili tužky a jak slíbili, pro své příznivce připravili novinkový song "DoYaThing". Ve skladbě hostuje Andre 3000 z OutKast a James Murphy z LCD Soundsystem. Můžete si jí dosytosti užít už teď.

Zbrusu nový počin vznikl speciálně pro značku Converse a jejich kampaň "Three Artists. One Song". Již dříve se díky této akci spojily hvězdy jako Soulja Boy, Andrew WK a Matt And Kim nebo Graham Coxon, Paloma Faith a kytarista Bill Ryder-Jones, známý také jako bývalý člen The Coral. Ti společně pracovali na skladbě v roce 2010. Nyní se pánové také činili. Kromě této rádiové verze, kterou si nyní můžete stáhnout, vytvořili také druhou, nekrácenou dvanáctiminutovou verzi.

Jak už prozradil náš kolega Adam Eff koncem loňského roku, Jamie Hewlett navrhl speciálně pro Converse novou módní řadu obuvi a také pracuje na doprovodném videu ke skladbě. Nyní ale klikněte na adresu webu play.converse.com, kde najdete k poslechu a ke stažení avizovaný kousek "DoYaThing".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY