Bontonland začne v dubnu prodávat hudbu i digitálně

20.02.2012 17:08 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Bontonland logo
© facebook interpreta
Zatímco na počátku podzimu minulého roku jsme v Česku neměli žádnou šanci nakoupit či si poslechnout legálně digitální hudbu, nyní už je možností přehršel. Jako další se na tento trh pustí obchod Bontonland, který se jinak na internetu i v kamenných prodejnách zabývá prodejem cédéček, dévédéček či počítačových her.

Podle ekonomického deníku E15.cz se spuštění obchodu s digitální hudbou pod jeho hlavičkou dočkáme počátkem dubna. Podle Leška Wronky, majitele Bontonlandu, bude služba od počátku nabízet přibližně půl milionu skladeb. Lehké rozčarování ale přichází s jejich cenou, podle Wronky by se měly pohybovat "někde mezi cenami hudby na iTunes a fyzických nosičů". Jak by nový online obchod mohl konkurovat menší nabídkou a vyššími cenami, se nyní zdá poněkud nepochopitelné. Ale počkejme si na oficiální start a přesné informace, včetně cen.

Online obchod Bontonlandu každopádně brzy rozšíří řady dříve spuštěných služeb MusicJet, iTunes, Supraphonline či v Česku pár týdnů dostupné francouzské služby Deezer.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY